De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gemaakt door clem Felix Parnian Alicha. De beaufort ligt tussen 2 en 3 wind kracht. De wind komt Uit het Noord Oosten. De Minium temperatuur is 12 graden.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gemaakt door clem Felix Parnian Alicha. De beaufort ligt tussen 2 en 3 wind kracht. De wind komt Uit het Noord Oosten. De Minium temperatuur is 12 graden."— Transcript van de presentatie:

1 Gemaakt door clem Felix Parnian Alicha

2 De beaufort ligt tussen 2 en 3 wind kracht. De wind komt Uit het Noord Oosten. De Minium temperatuur is 12 graden de maximum Temperatuur is 16 graden het is bewolkt Het gaat lichtjes regenen.

3  Al dat AFVAL VAN ONS!!!!! Iedereen gooit elke dag wel iets weg.  BIJVOORBEELD: je eet een reep chocola en gooit de wikkel weg, je leest de krant en gooit hem bij het oud papier.  Zo ontstaat er een berg afval van papier, metaal en glas!!!!!!!

4  Afval voorkomen  Afval hergebruiken  Afval sorteren en recycleren  Afval verbranden  Afval storten

5  creatief speelgoed maken (kunst afval)  zelf zakjes meenemen naar de winkel.

6  Recycleren: papier, flessen,…

7  Afval sorteren betekent dat men vuilnis die bij elkaar hoort ligt  Met bijvoorbeeld flessen die in de vuilbak gaat en dan maak je speelgoed ( met die fles)  Papier en karton apart zetten in de vuilbak en nog andere dingen…

8 Wat is sluikstorten: sluikstorten is afval weggooien langs de weg

9 Soms komt een deel van het afval Vuilnisbelt: voor relatief weinig geld veel afval kwijt

10  Het afval kan ook verwerkt worden tot energiebrokken die worden verkocht als brandstof voor centrales en voor stadsverwarming  Het afval dat overblijft kan worden verwerkt bij de aanleg van nieuw wegen

11 Parnian: een week met een drinkbus gedronken Felix: kraantjes water gedronken Alicha: drie dagen zonder fles gedronken Clém: met alleen bekers gedronken

12  Met een liedje  LUISTER MAAR (HET IS SUPER LEUK)


Download ppt "Gemaakt door clem Felix Parnian Alicha. De beaufort ligt tussen 2 en 3 wind kracht. De wind komt Uit het Noord Oosten. De Minium temperatuur is 12 graden."

Verwante presentaties


Ads door Google