De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

TEKSTOPMAAK: SELECTEREN Klik met je muis op een woord in de tekst. Er gebeurt dan nog niets.

Verwante presentaties


Presentatie over: "TEKSTOPMAAK: SELECTEREN Klik met je muis op een woord in de tekst. Er gebeurt dan nog niets."— Transcript van de presentatie:

1 TEKSTOPMAAK: SELECTEREN Klik met je muis op een woord in de tekst. Er gebeurt dan nog niets.

2 TEKSTOPMAAK: SELECTEREN Je moet dus niet het hele woord selecteren. Klik dan op onderlijnen ( U ). Het woord wordt onderlijnd. Gemakkelijk toch!

3 TEKSTOPMAAK: SELECTEREN Sleep met de muis over een stuk tekst. Je houdt daarbij de linkermuisknop ingedrukt terwijl je de muis beweegt. Ook dan kan je de tekst snel een ander opmaak geven: vet – cursief – onderlijnd - lettertype

4 TEKSTOPMAAK: SELECTEREN 3 x klikken op een woord. Daarmee selecteer je een groter blok tekst. Deze hoeveelheid tekst noemen we een alinea.

5 TEKSTOPMAAK: SELECTEREN De cursorPIJL plaatsen voor een regel en 1 x klikken. Op deze manier selecteer je enkel die ene regel.

6 TEKSTOPMAAK: SELECTEREN De cursorPIJL plaatsen voor een zin en 2 x klikken. Zo selecteer je de hele alinea.

7 TEKSTOPMAAK: SELECTEREN De cursorPIJL plaatsen voor een zin en 3 x klikken. Weer wat bijgeleerd? Dan gaan we nog een stapje verder voor de freaks.

8 TEKSTOPMAAK: SELECTEREN Hou de AltGr-toets ingedrukt en klik midden in een woord. Wat merk je op?

9 TEKSTOPMAAK: SELECTEREN Met de sneltoetsen Ctrl + A kan je snel de hele tekst selecteren. Met de sneltoetsen Ctrl + C kan je deze tekst dan snel kopiëren. stop = Esc


Download ppt "TEKSTOPMAAK: SELECTEREN Klik met je muis op een woord in de tekst. Er gebeurt dan nog niets."

Verwante presentaties


Ads door Google