De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Informatica Flash gevorderden. Vereiste voorkennis: Geslaagd zijn voor de cursus Flash beginners OF Beschikken over de volgende voorkennis: Kennis hebben.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Informatica Flash gevorderden. Vereiste voorkennis: Geslaagd zijn voor de cursus Flash beginners OF Beschikken over de volgende voorkennis: Kennis hebben."— Transcript van de presentatie:

1 Informatica Flash gevorderden

2 Vereiste voorkennis: Geslaagd zijn voor de cursus Flash beginners OF Beschikken over de volgende voorkennis: Kennis hebben van symbolen en instanties Kennis van tweening zowel beweging als vorm Kennis van de tekengereedschappen Kunnen werken met lagen Animaties kunnen maken met maskeerlagen en geleiders Kennis van knoppen, filmclips en bibliotheek

3 Wat leer je in deze cursus? Actionscript 3.0. basis Wat is objectgeörienteerd programmeren? Hoe werkt een computerprogramma? Variabelen en constanten Eigenschappen en methoden Gebeurtenisafhandeling (events) en functies Code in extern bestand Eigen klassen maken Klassen van Actionscript Op elke onderdeel zijn er praktische toepassingen

4 Voorbeeld Klik op het witte vlak en gebruik de pijltjestoetsen om de tank te besturen

5 Voorbeeld

6 Voorbeeld

7 Voorbeeld

8 Einde Schrijf je snel in want Flash heeft nog zoveel meer in petto !


Download ppt "Informatica Flash gevorderden. Vereiste voorkennis: Geslaagd zijn voor de cursus Flash beginners OF Beschikken over de volgende voorkennis: Kennis hebben."

Verwante presentaties


Ads door Google