De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Wat is facebook eigenlijk? Facebook is een nieuwe manier van communiceren. Facebook is snel – vroeger ging dit met de post en kon wel dagen duren Online.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Wat is facebook eigenlijk? Facebook is een nieuwe manier van communiceren. Facebook is snel – vroeger ging dit met de post en kon wel dagen duren Online."— Transcript van de presentatie:

1

2

3 Wat is facebook eigenlijk? Facebook is een nieuwe manier van communiceren. Facebook is snel – vroeger ging dit met de post en kon wel dagen duren Online meeting point voor groepen mensen met dezelfde interesse

4 Wat kunnen we met allemaal met FB? Vrienden toevoegen Gebruik maken van Apps Mafia Wars, Texas HoldEm Poker, FarmVille, maar ook Travel Brain, Twitter, Foursquare, Spotify Groepen aanmaken d.m.v. Een facebook pagina Chatten Liken?

5 De gevaren van FB! Pas op met wat u op Facebook plaatst 1. Ten eerste heeft facebook alle rechten over de foto’s, filmpjes en berichten die u plaatst! 2. Alles wat u op internet plaatst kan jaren lang rond blijven gaan zonder dat u hier iets tegen kan doen. 3. Plaats geen berichten over wanneer u op vakantie gaat (Dit is voor dieven een uitnodiging om even langs te komen!) 4. Ook niet dat u even weg gaat voor een kleine boodschap (aan een paar minuten hebben dieven immers genoeg …) Kijk uit met pochen van mooie of dure spullen De verslavingsfactor kan erg hoog zijn Ook onbekende kunnen informatie over u vinden De grens tussen kennissen en vrienden kan makkelijk vervagen

6 Inloggen of registreren

7 De Startpagina

8 Tijdlijn Vrienden zoeken Startpagina

9 privacysnelkoppelingeninstellingen

10 vriendschapsverzoeken berichten meldingen

11

12

13

14

15

16

17

18 Einde van de presentatie. Er zijn nog heel veel andere mogelijkheden met Facebook, maar als u deze instellingen rustig bekeken heeft en aangepast naar uw wensen dan weet u precies wat er van u door anderen kan worden bekeken. Veel plezier met het gebruik van Facebook.


Download ppt "Wat is facebook eigenlijk? Facebook is een nieuwe manier van communiceren. Facebook is snel – vroeger ging dit met de post en kon wel dagen duren Online."

Verwante presentaties


Ads door Google