De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klinische Bouwsteen Project Generieke Overdrachtsgegevens Overdracht Contact (v 1.0)

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klinische Bouwsteen Project Generieke Overdrachtsgegevens Overdracht Contact (v 1.0)"— Transcript van de presentatie:

1 Klinische Bouwsteen Project Generieke Overdrachtsgegevens Overdracht Contact (v 1.0)

2 Contact 2Overdracht Contact (sectie 15) Dit concept beschrijft de structuur van een lijst van contacten gebruikt bij een overdracht. Een contact (“encounter”) is een interactie, onafhankelijk van de situatie, tussen een patiënt en eenzorgverlener, waarbij de zorgverlener de primaire verantwoordelijkheid heeft de conditie van de patiënt te diagnosticeren, te evalueren, te behandelen en de patiënt te informeren. Dit kunnen bezoeken, afspraken of niet face‐to‐face interacties zijn. "Overdracht contacten" bevat data die alle zorg contacten beschrijft in relatie tot de huidige of historische gezondheidstoestand van de patiënt. Contacten kunnen huisarts‐ of praktijk bezoeken, thuis bezoeken, opnames (in bijvoorbeeld ziekenhuizen, verpleeg/verzorgingstehuizen, psychiatrische inrichtingen of revalidatieklinieken) of andere relevante contacten betreffen. Het betreft alleen historische contacten. De toekomstige contacten staan in Plan of Care.

3 Doel Het doorgeven van een overzicht van contacten die een patiënt heeft gehad, met welke zorgverlener(s) of instellingen en waar. Hiermee wordt een overzicht gegeven van het tijdsbeloop van de betrokkenheid van zorgverleners. Tevens biedt het de mogelijkheid om deze zorgverleners te informeren danwel informatie bij op te halen. 3Overdracht Contact (sectie 15)

4 Voorbeeld Contacten 4Overdracht Contact (sectie 15)


Download ppt "Klinische Bouwsteen Project Generieke Overdrachtsgegevens Overdracht Contact (v 1.0)"

Verwante presentaties


Ads door Google