De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Mijn MaS Mijn naam Mijn klas. Titel van Foto 1 Maak een foto, waar jijzelf opstaat en waarvan jij vindt dat het kenmerkend is voor jouw stageplaats! Net.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Mijn MaS Mijn naam Mijn klas. Titel van Foto 1 Maak een foto, waar jijzelf opstaat en waarvan jij vindt dat het kenmerkend is voor jouw stageplaats! Net."— Transcript van de presentatie:

1 Mijn MaS Mijn naam Mijn klas

2 Titel van Foto 1 Maak een foto, waar jijzelf opstaat en waarvan jij vindt dat het kenmerkend is voor jouw stageplaats! Net als in de krant, schrijf je op deze plaats een korte toelichting bij de foto.

3 Titel van Foto 2 Maak een foto, waar jijzelf opstaat en waarvan jij vindt dat het kenmerkend is voor jouw stageplaats! Net als in de krant, schrijf je op deze plaats een korte toelichting bij de foto.

4 Tip en Top Tips Wat zou verbeterd moeten worden om deze stage nog beter te maken in de toekomst? Tops Wat waren jouw top- ervaringen tijdens deze stage?


Download ppt "Mijn MaS Mijn naam Mijn klas. Titel van Foto 1 Maak een foto, waar jijzelf opstaat en waarvan jij vindt dat het kenmerkend is voor jouw stageplaats! Net."

Verwante presentaties


Ads door Google