De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Oefening per vakgroep  Stap 1 Kies tenminste één element uit de stam en één element uit een context uit het overzichtsblad van de nieuwe VOET. Noteer.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Oefening per vakgroep  Stap 1 Kies tenminste één element uit de stam en één element uit een context uit het overzichtsblad van de nieuwe VOET. Noteer."— Transcript van de presentatie:

1 Oefening per vakgroep  Stap 1 Kies tenminste één element uit de stam en één element uit een context uit het overzichtsblad van de nieuwe VOET. Noteer voorkeuze in midden placemat.  Stap 2 Welke vakdoelstellingen uit ons leerplan sluiten aan bij de gekozen VOET? Noteer deze op placemat.

2 Vakoverstijgend  Stap 3 Leg je gekozen vakdoelstellingen samen met die van twee andere vakgroepen (zie groepenindeling). Wat is gemeenschappelijk? Welke zijn raakpunten? Noteer deze op de placemat.  Stap 4 Bedenk vormen van samenwerking rond de gemaakte keuze uit stam en context(en) tussen jullie vakgebieden uitgaande van de genoteerde mogelijke verbindingen. Noteer deze in het midden van de placemat.

3 Resultaten De resultaten van het vakkenoverleg genoteerd op de clusterplacemat kunnen een aanzet zijn om vanuit je eigen vakgebied vakoverstijgend en in samenhang aan een aantal nieuwe VOET te gaan werken. Bedankt voor jullie medewerking!


Download ppt "Oefening per vakgroep  Stap 1 Kies tenminste één element uit de stam en één element uit een context uit het overzichtsblad van de nieuwe VOET. Noteer."

Verwante presentaties


Ads door Google