De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bij ons leer je de wereld kennen ICT&Onderwijs Programma universiteit Leiden Portfolio van projecten en activiteiten die optimaal bijdragen aan het behalen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bij ons leer je de wereld kennen ICT&Onderwijs Programma universiteit Leiden Portfolio van projecten en activiteiten die optimaal bijdragen aan het behalen."— Transcript van de presentatie:

1 Bij ons leer je de wereld kennen ICT&Onderwijs Programma universiteit Leiden Portfolio van projecten en activiteiten die optimaal bijdragen aan het behalen van strategische doelstellingen van de universiteit Stuurgroep o.l.v. Vice-rector. Alle faculteiten en relevante directies.

2 Bij ons leer je de wereld kennen ICTO Programma universiteit Leiden Drie programmalijnen: Blended Learning MOOCs and online learning Verwevenheid onderwijs- onderzoekVerwevenheid onderwijs- onderzoek

3 Bij ons leer je de wereld kennen ICTO Programma universiteit Leiden Doelstellingen: 1.verhogen van studiesucces met behulp van ICT 2.verkennen van nieuwe online onderwijsvormen en hun mogelijke bijdrage aan het reguliere onderwijs, en aan de positionering en profilering van de universiteit het versterken van verwevenheid van onderwijs en onderzoek met behulp van ICT 3.het versterken van verwevenheid van onderwijs en onderzoek met behulp van ICT

4 Bij ons leer je de wereld kennen Exploreren: bijdrage VRE’s aan verwevenheid O&O en studiesucces? Randvoorwaarden voor opschaling? Geschiktheid voor verschillende toepassingen? (grote-kleine groepen / BA-MA / onderzoek docenten, studenten)


Download ppt "Bij ons leer je de wereld kennen ICT&Onderwijs Programma universiteit Leiden Portfolio van projecten en activiteiten die optimaal bijdragen aan het behalen."

Verwante presentaties


Ads door Google