De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Debatgroep 2 Beleidsaanbevelingen op vlak van regionale samenwerking binnen de consortia volwassenenonderwijs.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Debatgroep 2 Beleidsaanbevelingen op vlak van regionale samenwerking binnen de consortia volwassenenonderwijs."— Transcript van de presentatie:

1 Debatgroep 2 Beleidsaanbevelingen op vlak van regionale samenwerking binnen de consortia volwassenenonderwijs

2 Stelling 1 Hoe en in welke mate kunnen de consortia volwassenenonderwijs een rol opnemen op vlak van de oriëntering en keuzebegeleiding van kandidaat-cursisten?

3 Stelling 2 Hoe wordt het werken met opleidingsplannen ervaren? Welke rol zouden de opleidingsplannen moeten hebben in de toekomst? Om die rol waar te maken, moeten we de opleidingsplannen al dan niet bijsturen?

4 Stelling 3 Kan een meer eenvormige structuur voor alle consortia, alsook een vereenvoudigde besluitvorming binnen een consortium volwassenenonderwijs bijdragen tot een betere werking van de regionale samenwerking tussen centra?

5 Stelling 4 Welke talige en andere drempels kunnen weggenomen worden om de regionale ombudsdiensten beter toegankelijk te maken voor de cursisten?

6 Bedankt voor uw constructieve bijdrage! U bent welkom op de afsluitende receptie in de zuilenzaal


Download ppt "Debatgroep 2 Beleidsaanbevelingen op vlak van regionale samenwerking binnen de consortia volwassenenonderwijs."

Verwante presentaties


Ads door Google