De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hoeveel weet jij over auto’s?? Klik Hier om te starten. Klik hier voor af te sluiten. DRUK EERST OP ‘F5’ VOOR VOLEDIG SCHERM!!

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hoeveel weet jij over auto’s?? Klik Hier om te starten. Klik hier voor af te sluiten. DRUK EERST OP ‘F5’ VOOR VOLEDIG SCHERM!!"— Transcript van de presentatie:

1 Hoeveel weet jij over auto’s?? Klik Hier om te starten. Klik hier voor af te sluiten. DRUK EERST OP ‘F5’ VOOR VOLEDIG SCHERM!!

2 1. Welke is de “Lamborghini Alar”? ? ? Klik hier voor af te sluiten.

3 Correct! Je hebt nu 1 punt. Je hebt nu 1 punt. Klik hier voor de volgende vraag. Klik hier voor af te sluiten.

4 Fout! Jouw score is 0 punten. Jouw score is 0 punten. Het spel is afgelopen. Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

5 2. Uit welk land komt het merk BMW?? Klik hier voor af te sluiten. a. Engeland b. Duitsland c. België

6 Correct! Je hebt nu 2 punten. Je hebt nu 2 punten. Klik hier voor de volgende vraag. Klik hier voor af te sluiten.

7 Fout! Jouw score is 1 punten. Jouw score is 1 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

8 3. Welk merk is hier geel afgedekt?? Klik hier voor af te sluiten. a. Corvette b. Dodge c. Porsche

9 Fout! Jouw score is 2 punten. Jouw score is 2 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

10 Correct! Je hebt nu 3 punten. Je hebt nu 3 punten. Klik hier voor de volgende vraag. Klik hier voor af te sluiten.

11 4. Zoek de fout binnen de 5 sec. Klik hier voor af te sluiten.

12 Fout! Te lang gewacht. Jouw score is 3 punten. Jouw score is 3 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

13 Correct! Je hebt nu 4 punten. Je hebt nu 4 punten. Klik hier voor de volgende en laatste vraag. Klik hier voor af te sluiten.

14 5. Wat is de juiste volgorde?? Klik hier voor af te sluiten. BMW-Corvette-Audi Corvette-Audi-BMW Audi-BMW-Corvette

15 Fout! Jouw score is 4 punten. Jouw score is 4 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

16 Fout! Jouw score is 4 punten. Jouw score is 4 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

17 Fout! Jouw score is 4 punten. Jouw score is 4 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

18 Fout! Jouw score is 4 punten. Jouw score is 4 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

19 Fout! Jouw score is 4 punten. Jouw score is 4 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

20 Fout! Jouw score is 4 punten. Jouw score is 4 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

21 Fout! Jouw score is 4 punten. Jouw score is 4 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

22 Fout! Jouw score is 4 punten. Jouw score is 4 punten. Het spel is afgelopen Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!

23 Correct! Je hebt nu 5 punten. Je hebt nu 5 punten. Het spel is afgelopen! PROFICIAT! Klik hier voor af te sluiten. Katiuscia’s Gasteboek en schrijf je mening!


Download ppt "Hoeveel weet jij over auto’s?? Klik Hier om te starten. Klik hier voor af te sluiten. DRUK EERST OP ‘F5’ VOOR VOLEDIG SCHERM!!"

Verwante presentaties


Ads door Google