De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

NATUUR IN INDONESIE HEB JE VEEL SOORTEN NATUUR ZOALS BOMEN PLANTEN DIEREN EN VULKANEN. IS GEMAAKT DOOR DYLAN EN STIJN.

Verwante presentaties


Presentatie over: "NATUUR IN INDONESIE HEB JE VEEL SOORTEN NATUUR ZOALS BOMEN PLANTEN DIEREN EN VULKANEN. IS GEMAAKT DOOR DYLAN EN STIJN."— Transcript van de presentatie:

1 NATUUR IN INDONESIE HEB JE VEEL SOORTEN NATUUR ZOALS BOMEN PLANTEN DIEREN EN VULKANEN. IS GEMAAKT DOOR DYLAN EN STIJN.

2 DIEREN BOMEN PLANTEN VULKANEN MEREN TSUNAMI 2004 INLEIDING

3 DIEREN JE HEBT VEEL SOORTEN EILANDEN IN INDONESIE
MET VERSCHILLENDE DIERSOORTEN ZOALS DE GIFTIGE SLANGEN,AZIATISCHE NEUSHOORN, KOMODOVARAAN,OERANG-OETANG,DE TIJGER .VEEL DIEREN HIER WORDEN BEDREIGD ZE STAAN OP KANS VAN UITSTERVEN.EN ER ZIJN 1500 VOGELSOORTEN.ONDER ANDERE TOEKAN KAKATOE EN NOG VELE ANDEREN.

4 BOMEN En net zoals dieren zijn er veel verschillende bomen,
De palmboom,bananenboom,teakboom,de Agatish dammara en de Ebbeboom,bosvlam. De bomen kunnen wel 3 meter breed worden en 70 meter hoog nou dat is erg hoog hoor voor een boom

5 planten Er zijn veel soorten planten in INDONESIE zoals de rafflesia ,orchid,en de lotusbloem,aloe-vera en deze plant lijkt sprekend op een cactus maar er zijn nog veel meer soorten planten en hier is er een plaatje van.

6 vulkanen Net zoals n dieren en bomen zijn er veel vulkanen rvan zijn der zijn er zelfs 100 actieve vulkanen een paar daae Krakatau,en de,semeru,merapi en de,sambawa vulkaan En hier zijn er nog wat vulkanen,kelud,gede,agungplante,rakata, Pangrano nu een plaatje van de vulkaan!

7 meren Er zijn net zoals dieren bomen planten en vulkanen veel soorten indonesische meren Paar voorbeelden zijn de, Solo meer, het Branlas meer, Musi meer, en het Barito meer,en als laatste het groote toba meer En het Toba meer is 450 meter diep dat is een heel diep meer hier zie je het Toba meer.

8 De Tsunami 2004 Het was 2004 in indonesie een hele erge aardbeving verzorgt hier door kwam een grote vloedgolf over de dijken heen. Dit was een van de ergste natuur rampen.er zijn wel miljoenen mensen om het leven gekomen

9 Dit was onze powerpoint
vonden jullie het goed?


Download ppt "NATUUR IN INDONESIE HEB JE VEEL SOORTEN NATUUR ZOALS BOMEN PLANTEN DIEREN EN VULKANEN. IS GEMAAKT DOOR DYLAN EN STIJN."

Verwante presentaties


Ads door Google