De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Scripture in Song / Universal Songs. Oorspr. titel: Let our praise to You be as incense 1/3.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Scripture in Song / Universal Songs. Oorspr. titel: Let our praise to You be as incense 1/3."— Transcript van de presentatie:

1 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Scripture in Song / Universal Songs. Oorspr. titel: Let our praise to You be as incense 1/3 LAAT ONS LOFLIED VOOR U ZIJN - 198 (Brent Chambers) Laat ons loflied voor U zijn als reukwerk, laat ons loflied voor U zijn als zuilen voor uw troon. Laat ons loflied voor U zijn als reukwerk. Wij verhogen en eren U, Vader, Geest en Zoon. Laat ons loflied voor U zijn als reukwerk, laat ons loflied voor U zijn als zuilen voor uw troon. Laat ons loflied voor U zijn als reukwerk. Wij verhogen en eren U, Vader, Geest en Zoon.

2 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Scripture in Song / Universal Songs. Oorspr. titel: Let our praise to You be as incense 2/3 LAAT ONS LOFLIED VOOR U ZIJN - 198 (Brent Chambers) Nu w‘ U zien, Heer In uw schoonheid U aanschouwen in uw majesteit. En wij samen met de engelen U belijden als de Heilige. Nu w‘ U zien, Heer In uw schoonheid U aanschouwen in uw majesteit. En wij samen met de engelen U belijden als de Heilige.

3 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Scripture in Song / Universal Songs. Oorspr. titel: Let our praise to You be as incense 3/3 LAAT ONS LOFLIED VOOR U ZIJN - 198 (Brent Chambers) Heilig, heilig, heilig,) heilig is de Heer.)2x Waardig, waardig, waardig ) waardig is de Heer.)2x Jezus, Jezus, Jezus,) Jezus is de Heer.)2x Heilig, heilig, heilig,) heilig is de Heer.)2x Waardig, waardig, waardig ) waardig is de Heer.)2x Jezus, Jezus, Jezus,) Jezus is de Heer.)2x

4 Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Scripture in Song / Universal Songs. Oorspr. titel: Let our praise to You be as incense 4/3 LAAT ONS LOFLIED VOOR U ZIJN - 198 (Brent Chambers) Laat ons loflied voor U zijn als reukwerk, laat ons loflied voor U zijn als zuilen voor uw troon. Laat ons loflied voor U zijn als reukwerk. Wij verhogen en eren U, Vader, Geest en Zoon. Nu w'U zien, Heer, in uw schoonheid, U aanschouwen in uw majesteit. En wij samen met de engelen U belijden als de Heilige. Heilig, heilig, heilig,) heilig is de Heer.)2x Waardig, waardig, waardig ) waardig is de Heer.)2x Jezus, Jezus, Jezus,) Jezus is de Heer.)2x Laat ons loflied voor U zijn als reukwerk, laat ons loflied voor U zijn als zuilen voor uw troon. Laat ons loflied voor U zijn als reukwerk. Wij verhogen en eren U, Vader, Geest en Zoon. Nu w'U zien, Heer, in uw schoonheid, U aanschouwen in uw majesteit. En wij samen met de engelen U belijden als de Heilige. Heilig, heilig, heilig,) heilig is de Heer.)2x Waardig, waardig, waardig ) waardig is de Heer.)2x Jezus, Jezus, Jezus,) Jezus is de Heer.)2x


Download ppt "Copyright met toestemming gebruikt van Stichting Licentie © Scripture in Song / Universal Songs. Oorspr. titel: Let our praise to You be as incense 1/3."

Verwante presentaties


Ads door Google