De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

1 E-learning bij Electrabel Nederland, Vaktechnische opleidingen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "1 E-learning bij Electrabel Nederland, Vaktechnische opleidingen."— Transcript van de presentatie:

1 1 E-learning bij Electrabel Nederland, Vaktechnische opleidingen

2 2 Opleiden bij Electrabel 1/2 Doel: Electrabel wenst over goed opgeleide, getrainde en gemotiveerde medewerkers te beschikken, om op een verantwoorde, optimale en veilige wijze te kunnen omgaan met onze installaties. Het opleidingsbeleid is gericht op het bereiken van en het instandhouden van de kwaliteit van onze medewerkers.

3 3 Opleiden bij Electrabel 2/2 Uitgangspunten: Systematisch opleiden en trainen. ‘Blended learning’: Kiezen voor die (combinatie van) leervorm(en) die het beste aansluit bij de medewerker én het onderwerp van studie. Eigen verantwoordelijkheid medewerker. De afdeling Vaktechnische Opleidingen faciliteert.

4 4 De rol van e-learning Just in time-leren. Ondersteuning bij zelfstudie. Variëteit in leervormen vergroot leereffectiviteit door mogelijkheid om aan te sluiten bij eigen leerstijl. Creëert de flexibiliteit in tijd én inhoud die nodig is bij de (zij-) instroom van nieuwe medewerkers.

5 5 Stand van zaken SAP-trainingen via e-learning gereed. E-learning als begeleiding van theoretische opleiding en zelfstudie voor bedrijfsvoering uitgedacht, pilot komt. E-learning voor veiligheidstrainingen en andere CARE-modules gestart.

6 6 Aandachtspunten SCORM is toch niet altijd SCORM….. De kracht zit in herkenning: Duur maatwerk of toch bestaand materiaal, Kennis en kosten delen ?! Onderhoud en actualiseren zijn arbeidsintensief. Iedere aanbieder heeft zijn eigen systeem: kiezen of combineren


Download ppt "1 E-learning bij Electrabel Nederland, Vaktechnische opleidingen."

Verwante presentaties


Ads door Google