De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Marleen Marleen is superonzeker. Vorig jaar heeft ze haar profiel gekozen en ze dacht dat ze het toen helemaal goed deed met haar keuze voor cultuur en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Marleen Marleen is superonzeker. Vorig jaar heeft ze haar profiel gekozen en ze dacht dat ze het toen helemaal goed deed met haar keuze voor cultuur en."— Transcript van de presentatie:

1 Marleen Marleen is superonzeker. Vorig jaar heeft ze haar profiel gekozen en ze dacht dat ze het toen helemaal goed deed met haar keuze voor cultuur en maatschappij! En nu ze een jaar onderweg is, gaat ze twijfelen. Had ze toch niet beter ‘natuur en gezondheid’ kunnen kiezen? Heeft God haar dan de verkeerde kant op geleid? Wat moet ze doen Xander Het duurt nu al weken. Soms slaapt Xander er niet van, soms heeft ‘ie amper trek in z’n eten. Jantine is ook zo geweldig! En hij denkt dat het wederzijds is. Maar ze is wel een heel ander type dan hij, ze komt uit een ander milieu, denkt anders over geloven en God. Wat kies je dan? Verkering nemen en maar zien waar het op uit loopt? Hoe weet hij nu wat Gods leiding is? Liselotte Liselotte werkt in de buurtsuper. Niet verkeerd, zo’n zakcentje. Bovendien: ze heeft het ook gewoon nodig voor haar studie. Maar ja, nu is ze ook gevraagd voor om op zaterdagmiddag te helpen op de kinderclub. Zou God daar een bedoeling mee hebben? Moet ze nu stopen met haar bijbaantje? En haar studie? Frank Frank is echt een kei in exacte vakken. Alles wat met cijfers te maken heeft, is een eitje voor hem. Maar is dat nu iets waar God een bedoeling mee zou kunnen hebben in z’n leven?

2

3 Bidden

4

5 Gods leiding bij het maken van keuzes in je leven

6

7 ? ?

8 ? trek ik aan? Welke trui ?

9 ? ?

10 ? ?

11 ? ?

12 ? Kerk? ? Uitslapen?

13 ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

14 ? ?

15 ? Middelbare school ? sTuDiE ? Profiel BeRoEp

16 ? ? ? ? Advies Een dwaas denkt dat hij de juiste weg gaat,
wie wijs is luistert naar goede raad. Spreuken 12:15 ? ?

17 ? ? Advies ? ?

18 Psalm 37 3 Vertrouw op den HEERE, en doe het goede; bewoon de aarde, en voed u met getrouwigheid. 4 En verlustig u in den HEERE, zo zal Hij u geven de begeerten uws harten. 5 Wentel uw weg op den HEERE, en vertrouw op Hem; Hij zal het maken;

19 WAT WORDT ER BEDOELD ALS JE HET BIJBELGEDEELTE BETREKT OP HET MAKEN VAN KEUZES EN HET NEMEN VAN BESLISSINGEN IN JE LEVEN?

20 Psalm 37 Vertrouw op den HEERE

21 Psalm 37 Doe het goede

22 Psalm 37 Bewoon de aarde

23 Voed u met getrouwigheid
Psalm 37 Voed u met getrouwigheid

24 Verlustig u in de HEERE, zo zal Hij u geven de begeerten van uw hart
Psalm 37 Verlustig u in de HEERE, zo zal Hij u geven de begeerten van uw hart

25 Wentel uw weg op de HEERE
Psalm 37 Wentel uw weg op de HEERE

26

27

28

29 Psalm 37 : 2 en 3 Stel op den HEER’ in alles uw betrouwen.
Betracht uw plicht, bewoon het aardrijk. Leer Uw welvaart op Gods trouw volstandig bouwen. Verlustig u met blijdschap in den HEER’, Dan zal Hij u in liefd’ en gunst aanschouwen, U schenken, wat uw hart van Hem begeer’. Geen ijd’le zorg doe u van ‘t heilspoor dwalen, Houd in uw weg het oog op God gericht. Vertrouw op Hem, en ‘d uitkomst zal niet falen: Hij zal welhaast uw recht voor elks gezicht Doen dagen als de morgenzonnestralen En blinken als het helder middaglicht.

30 Schenk van Uw kracht mij meer, Houdt mij in evenwicht,
Leer mij Uw weg, o Heer’, Leer mij Uw weg. Schenk van Uw kracht mij meer, Houdt mij in evenwicht, Dat ‘k voor Uw aangezicht Wandel in ‘t volle licht. Als vrees soms ‘t hart benauwd, Leer mij Uw weg. Als zorg mij dank verflauwt, Help mij in vreugd’en pijn Noodweer of zonneschijn, Steeds blij in U te zijn.

31 Hoe ook mijn toestand wordt, Leer mij Uw weg.
‘t Leven zij lang of kort, Is dan mijn loop volbracht, Vrees ik geen dood of macht, Daar mijn ziel U verwacht. Wat ook dit leven brengt, Hij is nabij. ‘t Zij ‘t vreugd of droefheid schenkt, Hoe sterk ook satans macht, Jezus geeft licht en kracht Ieder die Hem verwacht.

32 MEDEDELINGEN Kampbriefjes!!!!!!!!!!!!!!! Opgeven 26 februari


Download ppt "Marleen Marleen is superonzeker. Vorig jaar heeft ze haar profiel gekozen en ze dacht dat ze het toen helemaal goed deed met haar keuze voor cultuur en."

Verwante presentaties


Ads door Google