De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Op de informatieavond 19-04-2012 Afstemming(HGM) Wereld in Getallen Alpe DuZes Welkom.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Op de informatieavond 19-04-2012 Afstemming(HGM) Wereld in Getallen Alpe DuZes Welkom."— Transcript van de presentatie:

1 Op de informatieavond 19-04-2012 Afstemming(HGM) Wereld in Getallen Alpe DuZes Welkom

2 Informatieavond 08-03-2012 Continurooster Programma Even voorstellen John, Ellen Doel van de avond. Wat vond u van de avond!

3 Informatieavond 08-03-2012 Continurooster Doel: U als bezoeker weet wat afstemming inhoud. U krijgt een indruk hoe de rekenlessen in elkaar steken. U weet wat het goede doel dit jaar is en waar het geld aan besteed wordt. Balspel

4 Informatieavond 08-03-2012 Continurooster Rekenles Ellen Introductie, teaser, spelletje, automatiseren Doel van de les Uitleg. Samen een som maken Verrijkingsgroep aan het werk Samen een aantal sommen maken en nakijken Basisgroep aan het werk Intensiefgroep aan de instructietafel. Extra uitleg. Intensiefgroep aan het werk Leerkracht maakt rondje door de klas of roept de verrijkingsgroep aan de instructietafel Afsluiting. Wat hebben we vandaag geleerd

5 Afstemming Intensiefgroep Basisgroep Verrijkingsgroep Maar ook: Wat speelt er mee. Stimulerende factoren: goede thuissituatie, ouders werken veel met de leerling, houding etc. etc. Belemmerende factoren: Geen goede thuissituatie, Kind zoekt het zelf maar uit, houding etc. etc.

6 Resultaten: Eindtoets CITO voldoende Tussendoelen net aan voldoende of net niet voldoende. Door te werken met afstemming Door te werken met de nieuwe rekenmethode Door te werken aan de professionalisering van het team(Veel leerkrachten volgen op dit moment trainingen) Door het gehele team te scholen en begeleiden Door een betere samenwerking met de ouders(ouders zijn partners) Binnen twee jaar willen we de resultaten naar minimaal ruim voldoende brengen en de ambitie is naar goed.

7

8

9

10


Download ppt "Op de informatieavond 19-04-2012 Afstemming(HGM) Wereld in Getallen Alpe DuZes Welkom."

Verwante presentaties


Ads door Google