De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

hamsterwereld.nl Kindersite voor Albert Heijn rondom de Hamsterweken.

Verwante presentaties


Presentatie over: "hamsterwereld.nl Kindersite voor Albert Heijn rondom de Hamsterweken."— Transcript van de presentatie:

1 hamsterwereld.nl Kindersite voor Albert Heijn rondom de Hamsterweken. In opdracht van Albert Heijn heeft IJsfontein een kindersite ontwikkeld rondom de Hamsterweken. Binnen deze interactieve wereld staan drie hamsters centraal: Tess, Eddie en Gijs. Deze reporters gaan tijdens de Hamsterweken op zoek naar de herkomst van producten. Dit keer reizen Tess, Eddie en Gijs naar een spaghettifabriek in Italië. Kinderen lezen verhalen, spelen en doen mee aan wedstrijden. Tijdens de Hamsterweken staat elke dag een nieuw item online. Daarnaast kunnen kinderen zelf het voertuig voor de nieuwe reis van de hamsters in elkaar knutselen.

2 hamsterwereld.nl Een goeie campagne omdat er een moeilijke doelgroep word bereikt. Wat is een mango? Waar groeit ananas? Uit welk land komt spaghetti? Veel kinderen hebben geen flauw idee. Daarom zijn de drie hamsters Tess, Eddie en Gijs in het leven geroepen om uit te zoeken waar producten vandaan komen en hoe ze gemaakt worden. Op deze speciale kindersite van Albert Heijn doen ze verslag van hun reizen. Doelgroep: 4 tot 10 jaar. Interactie: grappige games en wedstrijden, reisverslagen, knutsels en e-cards. Sommige spelletjes zijn wat moeilijker dan andere.

3 Banner Flyers bij de boodschappen ticket naar het geheime spel!
Hamster gadgets erg leuk voor kinderen


Download ppt "hamsterwereld.nl Kindersite voor Albert Heijn rondom de Hamsterweken."

Verwante presentaties


Ads door Google