De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

HET LEVEN IS VURRUKKELLUK BEGIN TE LEZEN OP BLADZIJDE 25.

Verwante presentaties


Presentatie over: "HET LEVEN IS VURRUKKELLUK BEGIN TE LEZEN OP BLADZIJDE 25."— Transcript van de presentatie:

1 HET LEVEN IS VURRUKKELLUK BEGIN TE LEZEN OP BLADZIJDE 25.

2 HET LEVEN IS VURRUKKELLUK GENRE: ROMAN. DE KARAKTERS VAN DE PERSONAGES ONTWIKKELEN ZICH. HET VERHAAL SPEELT ZICH OP MEERDERE PLAATSEN AF. EEN BEHOORLIJK GROTE TIJDSSPANNE WORDT BESCHREVEN (FLASHBACKS). ER ZIJN BIJFIGUREN (DE OUDE MAN).

3 HET LEVEN IS VURRUKKELLUK WAT IS ER GEBEURD? PANDA HEEFT BOELIE EN MEES ONTMOET. ZE HEBBEN GEWANDELD IN HET PARK EN ZE HEBBEN EEN OUDE MAN ONTMOET (BLZ. 16).

4 HET LEVEN IS VURRUKKELLUK OPVALLEND: WOORDEN WORDEN GESCHREVEN ZOALS JE ZE ZEGT, BIJV. BLZ. 16/17: ‘GIEGULLEN’ ‘ROKKENROLLENDE ZAKKENROLLERS’ ‘HOEST. ROGGUL’

5 HET LEVEN IS VURRUKKELLUK WAT IS ER VERDER GEBEURD? PANDA, BOELIE, MEES EN DE OUDE MAN DRINKEN THEE. DAN GAAN PANDA, MEES EN BOELIE NAAR HET HUIS VAN MEES EN BOELIE. VRAAG: (BEGIN TE LEZEN OP BLZ. 25): WAT GEBEURT ER MET DE OUDE MAN???

6 HET LEVEN IS VURRUKKELLUK OPDRACHT: (BEGIN TE LEZEN OP BLZ. 25): SCHRIJF WAT DINGEN OP OVER HET INNERLIJK EN UITERLIJK VAN PANDA, BOELIE EN MEES. LET OP AANWIJZINGEN OVER PLAATS EN TIJD. LEES DOOR TOT EN MET BLZ. 40.

7 HET LEVEN IS VURRUKKELLUK BLZ. 31: ‘FIJN,’ ZEI PANDA TEVREDEN. ‘IK BEN NIET ZO ERG GESTELD OP ARME MENSEN. BLZ. 33: BOELIE STEEKT EEN SIGARET OP, BEGINT ZICH TE VERVELEN, DAT HEEFT HIJ WEL MEER – MEES VERVEELT ZICH ZELDEN, IS MAKKELIJKER IN DIE DINGEN,…….


Download ppt "HET LEVEN IS VURRUKKELLUK BEGIN TE LEZEN OP BLADZIJDE 25."

Verwante presentaties


Ads door Google