De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

PRESENTATIE SUNSHOWER Merijn Wegdam & Oscar Meijer

Verwante presentaties


Presentatie over: "PRESENTATIE SUNSHOWER Merijn Wegdam & Oscar Meijer"— Transcript van de presentatie:

1 PRESENTATIE SUNSHOWER Merijn Wegdam & Oscar Meijer
Voordat ik begin wil ik iedereen een klein kadootje aanbieden op deze inspiratiedag. Guido zegt dat de broekriem aan moet komend jaar. Hoe kunnen we nou op een creatieve manier ervoor zorgen dat de broekriem niet aan hoeft? Juist, door een bretel te dragen! Kies de kleur uit die bij je past en trek hem aan zou ik zeggen. Dat is een beetje de insteek van vandaag.

2 ACHTERGROND SUNSHOWER
Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

3 ACHTERGROND SUNSHOWER
= SUNSHOWER + ZONNEN & DOUCHEN Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

4 ACHTERGROND SUNSHOWER
Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

5 ACHTERGROND SUNSHOWER
ZONLICHT & INFRAROOD = Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

6 FEITEN OVER ZONLICHT Dagelijks een lage dosis zonlicht wordt aanbevolen voor de aanmaak van Vitamine D Vitamine D aanmaak is cruciaal voor een goede gezondheid; heeft preventieve werking, verhoogt de weerstand en zorgt voor sterke botten Sunshower geeft in 10 minuten de aanbevolen dagelijkse lage dosis zonlicht Behoud van een gezond zomers kleurtje en geeft energie in de wintermaanden Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

7 FEITEN OVER INFRAROOD Infrarood is aangename stralingswarmte
Korte golf infrarood dringt diep door in de huid (tot 6 mm) en warmt spieren en gewrichten op Infrarood wordt veel gebruikt door sporters, mensen met spierpijn, stijve gewrichten en reuma patienten Sunshower gebruikt korte golf lampen 10 minuten sessie is compleet veilig, voldoende voor intensieve behandeling Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

8 NIEUW: SUNSHOWER PURE infrarood
Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik: infrarood

9 NIEUW- SUNSHOWER PURE Infraroodcabine in de douche
Inbouwmodel alleen infrarood 1500 W Intensieve behandeling van bovenlichaam Staand op heuphoogte of boven zitje Afstand tot de douchekop 40cm Pure White €695,- & Black €775,- incl BTW Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

10 INSTALLATIE SUNSHOWER PURE
Electra op badkamergroep (1500W) Voorzetwand met 10 cm inbouwdiepte Monteren op of gelijk met de tegel (op de tegel eenvoudig) In combinatie met stoomcabine mogelijk Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

11 INSTALLATIE SUNSHOWER PURE
Ventilatie aan en afvoer uit droge aanliggende ruimte of kopse kant voorzetwand douche 2 ventilatie roosters monteren, boven en onder, rond 100mm (niet bijgeleverd) Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

12 COMBI FULL BODY zonlicht & infrarood
Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik: zonlicht & infrarood

13 COMBI FULL BODY infrarood zonlicht Opbouwmodel voor in de hoek
Te monteren in bestaande badkamer Zonlicht en Infrarood: 2 functies 3 UV lampen & 2000W IR Consumentenprijs: €1.999,- incl. BTW Uit voorraad leverbaar Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik: infrarood zonlicht

14 COMBI HALF BODY infrarood zonlicht Opbouwmodel voor bovenlichaam
Boven bad is mogelijk Zonlicht en Infrarood, 2 functies 2 UV lampen & 1000W IR Consumentenprijs: €1.499,- incl. BTW Uit voorraad leverbaar Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik: infrarood zonlicht

15 INSTALLATIE – SUNSHOWER COMBI
Montage in hoek (30cm per wand) Aansluiten op badkamergroep (1.9kW) Afstand tot douchekop 40cm Niet in combinatie met stoomcabine Montage: Sunshower €250,- incl. BTW Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

16 DELUXE HEALTH zonlicht & infrarood
Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik: zonlicht & infrarood

17 SUNSHOWER HEALTH infrarood zonlicht Inbouw model in voorzetwand
Zonlicht en Infrarood, 2 functies 4 UV lampen & 2000W IR ALU standaard (Chroom & RVS meerprijs) In combinatie met stoomcabine mogelijk Consumentenprijs: €3.045,- incl. BTW Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik: infrarood zonlicht

18 INSTALLATIE – DELUXE HEALTH
Voorzetwand 20 cm diep Elektra voorbereiding: 2.2kW aparte groep Ventilatie in- en uitgang andere ruimte Afstand tot douchekop 40 cm Eindmontage: Sunshower €250,- incl. BTW Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

19 DOELGROEP VAN SUNSHOWER?
Wannahaves Hoe te benaderen? Met een gezond kleurtje zie je er goed uit Sunshower is dé innovatie voor de luxe badkamer Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

20 DOELGROEP VAN SUNSHOWER?
Bewuste tweeverdieners met aandacht voor innerlijk & uiterlijk Hoe te benaderen? Combinatie van ontspanning en gezondheid Gezond en wellness in één Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

21 DOELGROEP VAN SUNSHOWER?
Actieve senioren Hoe te benaderen? Richt op infrarood, helpt tegen spierpijn en reuma Gezondheidsaspect Vitamine D cruciaal voor sterke botten Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

22 DOELGROEP VAN SUNSHOWER
Wannahaves Bewuste tweeverdieners Actieve senioren CONCLUSIE: Voor verschillende doelgroepen is Sunshower interessant Klanten komen naar de showroom om te zien en te voelen Verras ze met de Sunshower en benadruk de specifieke voordelen Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

23 SUCCESVOL VERKOPEN Laat de Sunshower zien en het infrarood voelen!
Sunshower is voor iedere doelgroep interessant, schat zelf de unieke voordelen voor de klant in je winkel in Wellness voor iedere badkamer, voor ieder budget Dagelijks een lage dosis zonlicht is gezond voor vitamine D Infrarood is ontspannend en pijnverlichtend Sunshower staat in Saninet en Visoft, teken het standaard in Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:

24 SUCCES! Voordat ik begin wil ik iedereen een klein kadootje aanbieden op deze inspiratiedag. Guido zegt dat de broekriem aan moet komend jaar. Hoe kunnen we nou op een creatieve manier ervoor zorgen dat de broekriem niet aan hoeft? Juist, door een bretel te dragen! Kies de kleur uit die bij je past en trek hem aan zou ik zeggen. Dat is een beetje de insteek van vandaag.

25 VEEL GESTELDE VRAGEN VRAAG : Van een zonnebank krijg je toch kanker?
ANTWOORD : Dit is het gezonde alternatief voor een zonnebank, door de lage dosis verbrand je niet, maar maak je wel vitamine D aan VRAAG : Moet je een brilletje op? ANTWOORD : Alleen tijdens de UV modus VRAAG : Hoe lang gaan UV lampen mee en wat kost vervangen? ANTWOORD : 8 jaar, timer houdt het bij, vervangen max € 290,- incl. btw VRAAG : Wat is het stroomverbruik? ANTWOORD : Een sessie van 10 minuten kost minder dan 3 eurocent Oscar kende van studentennachtleven, feestjes, tot in de vroeg uurtjes, weinig slaap, dus kocht een gezichtsbruiner. Had niet het geduld om ervoor te zitten, dus opgehangen boven bed, na een avondje stappen even aangedaan, ik was in slaap gevallen helemaal verbrand. Volgende ochtend dacht ik:


Download ppt "PRESENTATIE SUNSHOWER Merijn Wegdam & Oscar Meijer"

Verwante presentaties


Ads door Google