De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Zesde zondag van de veertigdagentijd Palmarum– Palmpasen 13 april 2014 Matteüs 21: 1-11 In vervulling gaat wat door de profeet gezegd is: ‘Zeg tegen Sion:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Zesde zondag van de veertigdagentijd Palmarum– Palmpasen 13 april 2014 Matteüs 21: 1-11 In vervulling gaat wat door de profeet gezegd is: ‘Zeg tegen Sion:"— Transcript van de presentatie:

1 Zesde zondag van de veertigdagentijd Palmarum– Palmpasen 13 april 2014 Matteüs 21: 1-11 In vervulling gaat wat door de profeet gezegd is: ‘Zeg tegen Sion: “Kijk, je koning is in aantocht, hij is zachtmoedig en rijdt op een ezelin en het veulen, het jong van een lastdier.”’ Toen hij Jeruzalem binnen ging, raakte de hele stad in rep en roer.

2

3 Jezus wordt als koning door de poort van het oude Jeruzalem binnen gehaald met feestgedruis. Maar niet om daar koning te worden, maar om de kruisdood te sterven. God heeft wat anders met Jezus voor dan de mensen denken.

4 Zo bereidt Jezus de weg voor ons mensen, om door de poort van het nieuwe Jeruzalem binnen te mogen gaan.

5

6


Download ppt "Zesde zondag van de veertigdagentijd Palmarum– Palmpasen 13 april 2014 Matteüs 21: 1-11 In vervulling gaat wat door de profeet gezegd is: ‘Zeg tegen Sion:"

Verwante presentaties


Ads door Google