De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Gezond Gemak Geluk Intro. Mission Onze voedselvoorziening is niet toekomstbestendig. Als de natuur uit haar krachten is gegroeid, zorgt ze doorgaans voor.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Gezond Gemak Geluk Intro. Mission Onze voedselvoorziening is niet toekomstbestendig. Als de natuur uit haar krachten is gegroeid, zorgt ze doorgaans voor."— Transcript van de presentatie:

1 Gezond Gemak Geluk Intro

2 Mission Onze voedselvoorziening is niet toekomstbestendig. Als de natuur uit haar krachten is gegroeid, zorgt ze doorgaans voor een hardhandige schok om te proberen een nieuw evenwicht te vinden. We kunnen haar beter voor zijn en zelf de balans opzoeken. Het goede nieuws is dat mensen met lef dat kunnen. Deze mensen vind je bij Smood. De mensen van Smood willen vanuit hun specifieke rol in de samenleving de land en tuinbouw, voedselverwerking en onze consumptie écht vernieuwen. Het zijn mensen die verantwoordelijkheid willen nemen en durven te kiezen. Mensen die muren willen afbreken en samen iets nieuws willen bouwen. Mensen die ieder vanuit hun eigen deskundigheid en talent willen werken aan een gezonde, eerlijke en lekkere toekomst. Een 21e eeuwse revolutie is ‘open sourced’.

3 Open Sourced

4 Worldwide population x wealth = Food consumption will increase faster then: Natural ingredients x food production efficiency = Food supply Balans

5

6 Get to knowBuild the case Product development A brief history of Smood, 2011

7 A brief history of Smood, 2012 Build the brandBuild the team Floriade

8 Healthy Top quality ingredients Fresh fruit (forest fruit filled with vitamins) and lots of fibers No fat, salt or sugar added No artificial colors or flavoring Fresh becomes sustainable And, top technology…. Smood USP’s

9 Production ExtrusionCoating Packaging

10 Switch phone on Open sourced: Limburg & co

11 Open Sourced, Limburg & co. Keep in touchCoating Packaging

12 Open sourced: Limburg & co Keep in touchSummer Sales 2012 Product suggestions

13 Gezond Gemak Geluk Questions?


Download ppt "Gezond Gemak Geluk Intro. Mission Onze voedselvoorziening is niet toekomstbestendig. Als de natuur uit haar krachten is gegroeid, zorgt ze doorgaans voor."

Verwante presentaties


Ads door Google