De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Rondleiding. Route Binnenkomst: een hal met info. Gang die leidt naar de fabriekshal waarin instructies voor de beleving aangegeven worden. Fabriekshal:

Verwante presentaties


Presentatie over: "Rondleiding. Route Binnenkomst: een hal met info. Gang die leidt naar de fabriekshal waarin instructies voor de beleving aangegeven worden. Fabriekshal:"— Transcript van de presentatie:

1 Rondleiding

2 Route Binnenkomst: een hal met info. Gang die leidt naar de fabriekshal waarin instructies voor de beleving aangegeven worden. Fabriekshal: 4 ruimtes(seizoenen) waarin je een mal kunt maken. Looproute van geuren/kleuren in een. Einde doolhof: Een tunnel met zuiverende lucht waarin een werkende fabriek te zien is. Na afloop kom je in de aankomsthal terecht. Aankomsthal: Computers met afhaalbewijs voor het uiteindelijk product.

3 Geuren&seizoenen 4 seizoenen: Winter, Lente, Zomer,Herfst

4 Winter Sneeuw Dennen Boerenkool met worst Wol Vuur Gluhwein Speculaas

5 Lente - Bloembollen - Narcissen - Hooi - Bloesem - Honing - Riet

6 Zomer - Mest - Zomerse bui - Meloen - Strand - Zee - Zonnebloemen - Zonnebrand

7 Herfst - Bos - Paddestoel - Bladeren - Denne-appel - Natte hond - Regen

8 Kleuren In de maquette worden de verschillende seizoenen aangegeven door onder andere het gebruik van kleuren. Ieder seizoen heeft zijn eigen kleur. Winter : Blauw Lente : Geel Zomer : Rood Herfst : Groen

9 Temperatuur - Ruimtes in verband met jaargetijde. - Kleur, geur en temperatuur afgestemd.

10

11

12

13

14

15

16

17


Download ppt "Rondleiding. Route Binnenkomst: een hal met info. Gang die leidt naar de fabriekshal waarin instructies voor de beleving aangegeven worden. Fabriekshal:"

Verwante presentaties


Ads door Google