De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een veilige school Niet voor 8.30 uur en 13.00 uur op school. Dan is er geen toezicht.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een veilige school Niet voor 8.30 uur en 13.00 uur op school. Dan is er geen toezicht."— Transcript van de presentatie:

1 Een veilige school Niet voor 8.30 uur en uur op school. Dan is er geen toezicht.

2 Speelplaats zandbak voetbal Spel
Elke groep heeft een of meerdere momenten waarop ze mogen voetballen. Tijdens de pauze is mogen de kinderen ook in het zand komen. Behalve bij slecht weer. De surveillant beslist. Er zijn altijd twee of meer surveillanten buiten. Een speeltijd voor alle leerlingen zodat ze leren spelen met alle leeftijdgenoten, de speelplaats is groot genoeg. We evalueren de speeltijd regelmatig.

3 Elkaar op de hoogte houden
Voorvallen in de pauze worden altijd doorgegeven aan de leerkracht van het kind. Indien nodig is elke leerkracht op de hoogte van specifieke kindkenmerken / speciale afspraken.

4 speelwijzer Kinderen met een speelopdracht
Methode Wat Wijzer laten zien!

5 Oplossingsgerichte gesprekken
SOVA lessen Kringgesprekken Over respect Groepsvorming gedrag evaluatie pauzemoment SOVA training Al deze gesprekken en lessen zijn gericht op positieve veranderingen en vergroten van het sociaal inzicht Als ruzies niet opgelost worden kunnen leerlingen niet tot leren komen.

6 ruzie Beide kinderen worden gehoord. Samen naar een oplossing zoeken.

7 Toezicht door leerkracht
eten fietsenhok De leerlingen eten in de eigen groep onder toezicht van de eigen leerkracht. Tijdens het overblijven is er toezicht door overblijfouders en een leerkracht. speelplaats

8


Download ppt "Een veilige school Niet voor 8.30 uur en 13.00 uur op school. Dan is er geen toezicht."

Verwante presentaties


Ads door Google