De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Presentatie VUD Document Proma BV

Verwante presentaties


Presentatie over: "Presentatie VUD Document Proma BV"— Transcript van de presentatie:

1 Presentatie VUD Document Proma BV
DT 1 BI-I groep A3

2 Functional Requirements
Project Projectbeschrijving Medewerkers en hun projectfunctie Inhuur materiekennis Resources Benodigde resources Activiteiten Fasen Totaal benodigde uren Gebruikte uren Inhuur resources Koop resources Tarieven Begindatum Einddatum

3 Non - Functional Requirements
Gebruikersvriendelijkheid a. Een medewerk(st)er met een opleiding op middelbaar voortgezet onderwijs dient na een dagdeel (=4 uur) opleiding in staat te zijn het systeem zelfstandig op te starten, te bedienen en af te sluiten; b. Tijdens kantooruren ( ) dient een telefonische helpdesk beschikbaar te zijn; c. Er dient een gebruikershandleiding meegeleverd te worden in de Nederlandse taal. Hierin dient naast de werking ook de installatie en trouble-shooting beschreven te zijn. Betrouwbaarheid a. Het systeem mag niet meer dan 1x per half jaar vastlopen; b. Bij vastlopen dient er na opstart een back-upbestand geladen te worden, dat de info bevat van maximaal een half uur voor het vastlopen; c. er dient tenminste wekelijks een systeemherstelpunt vastgelegd te worden op een externe harde schijf; d. de gebruikte databases dienen niet anders dan via het systeem bewerkt te kunnen worden. Prestaties a. De opstarttijd van het systeem van startcommando tot gebruiksklaar mag maximaal 20 seconden zijn; b. de wachttijd na ingeven van een opdracht mag nimmer de 1 seconde overschrijden; c. het moet mogelijk zijn gelijktijdig met 2 mensen gegevens te bewerken én met 3 mensen gegevens in te zien (dus maximaal aantal gelijktijdige gebruikers is 5).

4 Non- Functional Requirements
Onderhoud a. het systeem dient per half jaar maximaal een dagdeel buiten gebruik te zijn voor vooraf aangekondigd onderhoud/upgrade door de leverancier; b. na onderhoud/upgade dienen alle gebruikte databases dezelfde info te bevatten als voor onderhoud/upgrade. Algemeen a. het systeem wordt exclusief voor Proma gebouwd en kan alleen met toestemming van Proma aan andere gelijksoortige bedrijven geleverd worden; b. het systeem dient te kunnen draaien op Windows, Mac en Unix operating systemen.

5 Use Case Diagram Use Case Diagram 4-4-2017

6 Use Case Diagram Use Case Diagram 4-4-2017

7 Use Case Diagram Use Case Diagram 4-4-2017

8 Scenario’s Scenario’s

9 Scenario’s Scenario’s

10 Use Cases Specificaties

11 Use Case Specificaties

12 Use Case Specificaties

13 Screen Mock-ups Screen Mockups 4-4-2017

14 Screen Mock-ups Screen Mockups 4-4-2017

15 Screen Mock-ups Screen Mockups 4-4-2017


Download ppt "Presentatie VUD Document Proma BV"

Verwante presentaties


Ads door Google