De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

windmolen Een PowerPoint over windmolen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "windmolen Een PowerPoint over windmolen."— Transcript van de presentatie:

1 windmolen Een PowerPoint over windmolen.
Gemaakt door Thijs en Amber en Sam en Vera en Mitchell.

2 Inhoud Waarvan? Hoe? Onze windmolen. Prototype

3 Waarvan word een windmolen gemaakt?
Beton ijzer Staal Een windmolen wordt dus gemaakt van: beton,ijzer en staal. In bepaalde bedrijven maken ze de onderkant. In een ander de bovenkant. En weer in een ander de wieken.

4 Hoe word een windmolen gemaakt?
Het beton wordt in een bepaalde vorm gegoten. Als het op is gedroogd dan even schilderen en de onderkant is klaar. Daarna moet je het ijzer in een vorm gieten en het ijzer op het beton vast zetten. Daarna van staal de wieken maken en een rondje. En dan moet je het staal aan elkaar maken. En het het ijzer instaleren. Dan is de windmolen klaar.

5 Onze windmolen word gemaakt van?
Onze windmolen is gemaakt van ijzer,staal en beton. Op het beton staan er vier kantjes met de kleuren blauw en paars. Op het ijzer staan smiley’s. Onze wieken zijn 20 meter lang. Ons prototype windmolen is officieel 125 meter lang. Maar het beton is 85 meter lang.

6 Het prototype Het prototype is gemaakt van: karton,wc rolletjes,papier,rietjes,glitter,doosje,3 kurken,plastic dekseltje,verf en saté prikkers. Onze windmolen is 125 meter lang en het stuk van beton is 85 meter lang. Het ijzer is 40 meter lang en de wieken 20 meter.

7 EINDE


Download ppt "windmolen Een PowerPoint over windmolen."

Verwante presentaties


Ads door Google