De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Een mooie voorstelling van het verkeer in de jaren dertig (de tijd waar deze kaarten uit stammen). Wat is er fout in dit plaatje ? De Engelsen rijden links.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Een mooie voorstelling van het verkeer in de jaren dertig (de tijd waar deze kaarten uit stammen). Wat is er fout in dit plaatje ? De Engelsen rijden links."— Transcript van de presentatie:

1 Een mooie voorstelling van het verkeer in de jaren dertig (de tijd waar deze kaarten uit stammen). Wat is er fout in dit plaatje ? De Engelsen rijden links dus dat is het niet. www.marjanvandermeulen.nl

2 Welke vergissing is er gemaakt in deze tekening van een haan ?

3 Een plaatje van een gieter in een bloementuin. Wat is hier verkeerd ?

4 Een jongen duwt een meisje op een schommel. Wat klopt er hier niet ? Ik vond dit nogal een goeie dus zal ik de oplossing hier een tijd niet zetten. Je zal moeten nadenken. Niet wanhopen, als je het ziet is het vanzelfsprekend.

5 De zon gaat onder in dit plattelandslandschap met een oude kerk. Kun je de fout vinden?

6 Er zijn achtentwintig dingen verkeerd met deze afbeelding. Vind je ze ? Ik denk dat dit voor kinderen bedoeld is, maar het is toch niet zo gemakkelijk. Sterker nog, het is ongelooflijk wat hier in 1 plaatje is gepropt.

7 Arabier, zoek zijn paard.

8 Minstreel, zoek zijn harp.

9 Stroper, zoek het konijn.

10 Waker, zoek zijn lantaarn.

11 Gladiator, zoek zijn zwaard.

12


Download ppt "Een mooie voorstelling van het verkeer in de jaren dertig (de tijd waar deze kaarten uit stammen). Wat is er fout in dit plaatje ? De Engelsen rijden links."

Verwante presentaties


Ads door Google