De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Klik nu hier voor de grote truuk! Grote Truuk...! Ta-ta-ta-ta-taa-taaaa...! Let op...! Grote Truuk...! Neem een van de 6 kaarten in je gedachten... Hebbie.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Klik nu hier voor de grote truuk! Grote Truuk...! Ta-ta-ta-ta-taa-taaaa...! Let op...! Grote Truuk...! Neem een van de 6 kaarten in je gedachten... Hebbie."— Transcript van de presentatie:

1

2 Klik nu hier voor de grote truuk! Grote Truuk...! Ta-ta-ta-ta-taa-taaaa...! Let op...! Grote Truuk...! Neem een van de 6 kaarten in je gedachten... Hebbie um? Goed onthouden welke kaart het is hè!? Klik nu hier voor de grote truuk! Klik nu hier voor de grote truuk! Grote Truuk...! Ta-ta-ta-ta-taa-taaaa...! Let op...! Grote Truuk...! Neem een van de 6 kaarten in je gedachten... Hebbie um? Goed onthouden welke kaart het is hè!? Klik nu hier voor de grote truuk! Klik nu hier voor de grote truuk! Grote Truuk...! Ta-ta-ta-ta-taa-taaaa...! Let op...! Grote Truuk...! Neem een van de 6 kaarten in je gedachten... Hebbie um? Goed onthouden welke kaart het is hè!? Klik nu hier voor de grote truuk! Klik nu hier voor de grote truuk! Ta-ta-ta-ta-taa-taaaa...! Let op...! Grote Truuk...! Neem een van de 6 kaarten in je gedachten... Hebbie um? Goed onthouden welke kaart het is hè!?

3 Ta-ta-ta-ta-taa-taaaa...! Ik heb 'm weggehaald...! Ik heb de kaart die jij in gedachten had weggehaald...! Grote Truuk of niet? Knap hè!? opnieuw afsluiten


Download ppt "Klik nu hier voor de grote truuk! Grote Truuk...! Ta-ta-ta-ta-taa-taaaa...! Let op...! Grote Truuk...! Neem een van de 6 kaarten in je gedachten... Hebbie."

Verwante presentaties


Ads door Google