De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

En het goede antwoord is? En dit staat in een …

Verwante presentaties


Presentatie over: "En het goede antwoord is? En dit staat in een …"— Transcript van de presentatie:

1 En het goede antwoord is? En dit staat in een …
Raad het plaatje: En het goede antwoord is? En dit staat in een … De lln. moeten raden waar dit stukje van een plaatje van is (achtbaan).

2 ‘Pretpark’ Welke ervaringen hebben zij met een pretpark?
Welke attracties kennen ze?

3 Hoezo, techniek in een pretpark
Hoezo, techniek in een pretpark? Probeer zoveel mogelijk techniek te vinden in het pretpark!! De link is van een filmpje van pretpark slagharen. De lln. moeten daar techniek in zien te vinden, zoveel mogelijk. Eventueel zelf iets toevoegen.

4 Opdrachtenkaart: alle pijltjes langs, ze zullen één voor één tevoorschijn komen. Dit is de volgorde(het begint rechts bovenin en gaat dan naar beneden, daarna volgt links bovenin en dan gaat die weer naar beneden): Titel vd kaart Voor welke groep is het? Werk je alleen? In tweetallen (kan ook drietallen zijn) of in groepjes (dat is met de hele groep, dit kan dus 3, 4, 5, etc. aantal lln. zijn) Het opdrachtenblok, leg hier extra nadruk op het lezen van de opdrachten en het maken van een ontwerp dat goedgekeurd moet worden. Een foto bij de kaart De materialen die nodig zijn, sommige moeten ze zelf pakken, zoals schaar en lijm. Sommige materialen zullen ook door lkr. Gepakt moeten worden, maar de meeste materialen zullen zich bevinden in de bak die bij de kaart hoort. Het eisen blok  waar moet ons product/proefje aan voldoen? Een extra wolkje met bijv.: Een extra plaatje Tips Constructievormen Etc.

5 Werkbladen: De foto komt er later op.
Ze moeten alles in de goede volgorde invullen (hier kan bijv. rekening mee gehouden worden met het geven van een cijfer). De volgorde van de pijltjes is van boven naar beneden: Titel van de kaart/opdracht Plek waar de foto komt Als er xXx staat dan hoef je daar niks in te vullen Als er lijntjes staan dan moet je daar je antwoord opschrijven De taakverdeling moet goed omschreven worden  iedereen moet iets doen! De eisen kunnen afgevinkt worden, zo is het goed bij te houden wat nog gedaan moet worden. Er kunnen altijd verbeteringen gemaakt worden. Hier moeten de kinderen zeker over nadenken! Extra aandachtspunten: Elke lln. (ook als ze samen moeten werken) schrijft de anrtwoorden op!

6 Tijd over? Opruimen!! En? Groep 5 & 6 Groep 7 & 8 ‘Reuzenrad’
‘Scheuren met die bak!’ Mochten de lln. eerder klaar zijn dan kunnen ze de spullen alvast netjes opruimen, terugleggen in de bak en naar de extra opdrachten gaan.

7 De groepjes & onderdelen:
De griezelfactor… (2x) Vliegensvlug De hoogte in! Theater te ‘CBS Bekveld’ Racen te water Attractieontwerpen voor 1 dag Dit zijn de onderdelen die zeker aan bod komen (hier zitten de extra onderdelen dus niet bij). Op dit moment kunnen ook de groepjes bekend gemaakt worden.

8 Belangrijke tips: Tijd & tempo Volgorde Lezen (van de opdracht)
Materiaalgebruik (zuinig & voorzichtig) Samenwerking!!!! Alleen Tweetallen Groepjes Loop deze punten nogmaals langs! Herhaal het desnoods tijdens het uitvoeren van de opdracht.


Download ppt "En het goede antwoord is? En dit staat in een …"

Verwante presentaties


Ads door Google