De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Evolutie van de Rabobank architecturen Waarom een vernieuwing? Hoe op weg van het Office Paradigma naar Model Driven Design? Adrie Rozendaal Dinsdag 15.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Evolutie van de Rabobank architecturen Waarom een vernieuwing? Hoe op weg van het Office Paradigma naar Model Driven Design? Adrie Rozendaal Dinsdag 15."— Transcript van de presentatie:

1 Evolutie van de Rabobank architecturen Waarom een vernieuwing? Hoe op weg van het Office Paradigma naar Model Driven Design? Adrie Rozendaal Dinsdag 15 februari 2011 Klik hier voor meer informatie Uitnodiging

2 In de afgelopen twee jaar is de Rabobank Procesarchitectuur volledig herzien in een vierde versie. Op basis van deze procesarchitectuur worden de bancaire processen ontwikkeld en ontsloten voor eindgebruikers, inmiddels ondersteund door ARIS. Voortbordurend op dit resultaat is de Procesarchitectuur doorgegroeid tot het ankerpunt voor andere architecturen: business, gegevens, applicaties en infrastructuur. Typerend voor de huidige versies van deze architecturen is de vastlegging met Office producten. Hetzelfde geldt voor de producten in de ICT- ontwikkelomgeving. Inmiddels groeit het besef dat in de ICT wereld het einde van de life-cycle van het Office Paradigma aanbreekt. De opvolger, Model Driven Design op basis van een Enterprise Architectuur, staat op het punt om breed door te breken. Wat betekent dat voor een groot ICT-bedrijf zoals dat van de Rabobank? Hoe gaat men hier mee om?

3 Adrie Rozendaal neemt ons in vogelvlucht mee door dit traject. Hij heeft zich onlangs, met ruim 20 jaar Rabobank ervaring, gevestigd als zelfstandig adviseur voor Enterprise Business Modeling. De rode draad in zijn carriëre wordt gevormd door multidisciplinaire projecten met een sterk innovatief karakter. De invalshoek is conceptueel, uitgaande van visie en architectuur, met tegelijkertijd oog voor de realiseerbaarheid en eigen betrokkenheid bij de realisatie. Op die manier verzekert hij zich ervan dat de visie en architectuur aansluiten bij de werkelijkheid van vandaan en tegelijkertijd richting geven voor morgen. In deze presentatie zullen onder meer de volgende onderwerpen aan bod komen: - Aanleiding - Architectuur en Planologie voor Business en ICT - Referentiemodellen - Metamodel - Aanpak voor Model Driven Design

4 Het programma is als volgt: Datum: dinsdag 15 februari 2011 Locatie: NH Hotels Utrecht 18:30: zaal open 19:30: Presentatie 20:30: pauze 20:45: Interactie en discussie 21:45: vragen en afsluiting

5 Route Auto: http://www.nh-hotels.nl/nh/nl/hotels/nederland/utrecht/nh-utrecht.html?type=location Route Trein: Utrecht Centraal Neem na aankomst op Utrecht Centraal Station de uitgang richting de Jaarbeurs. Loop 2 minuten, waarna je het hotel aan je rechterhand ziet.

6 NH Hotels Utrecht Jaarbeursplein 24 3521 AR Utrecht Telefoon: +31302977977 Nu inschrijven!


Download ppt "Evolutie van de Rabobank architecturen Waarom een vernieuwing? Hoe op weg van het Office Paradigma naar Model Driven Design? Adrie Rozendaal Dinsdag 15."

Verwante presentaties


Ads door Google