De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Winkelcentrum De Meent

Verwante presentaties


Presentatie over: "Winkelcentrum De Meent"— Transcript van de presentatie:

1 Winkelcentrum De Meent
te Papendrecht Jan van Rijsbergen

2

3 Passage Noord

4 Oude detail * Uitgangspunt in de bestekfase was dat alle balkons
in prefab beton worden uitgevoerd. * Daardoor is constructief een betonnen balk nodig onder de 1e woonlaag om vervolgens de belastingafdracht verder af te voeren naar de kolommen op het polderniveau. * Maar bij het bestellen van de circa 8 meter lange monotube, kwam men er achter dat de betonnen balk onder het niveau van het plafond uitkwam en hierdoor in het zicht kwam. * Zie detail, volgende dia.

5

6 Nieuw detail * In overleg met constructeur zijn er een aantal opties
uitgekomen. * Één daarvan was om de vloer te laten uitkragen. * Hierdoor is de betonnen balk verdwenen en is de vloer 600 mm dik geworden. * Zie detail, volgende dia.

7

8 Opbouw nieuw detail Vloer – 600 mm dikke gestorte vloer
Spuwer – afvoer van het water Geveldrager – om metselwerk op te vangen Constructie tbv afdekband – dat afdekband, metselwerk op zijn plek blijft Drukvaste isolatie – koude brug te voorkomen Dakrand – om o.a. dpc en dakbedekking tegen aan te plakken DPC / dakbedekking – zodat het waterdicht is Metselwerk (drie lagen) – Om het lood kwijt te kunnen Lood – randen waterdicht te maken Overig metselwerk - tegen alle weersomstandigheden Afdekbanden – Om spouw af te dekken & architectonisch Onderlaag aanbrengen – voor de tegels Tegels – 1e beschermingslaag (weer, slijten, etc.) Plafond afwerken – koude brug te voorkomen

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25 Einde Presentatie


Download ppt "Winkelcentrum De Meent"

Verwante presentaties


Ads door Google