De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Saphir Beauté du Cuir ® SAPHIR, heeft in 1925 in Parijs de gouden medaille ontvangen voor de kwaliteit van haar producten, en biedt u een compleet en ongeëvenaard.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Saphir Beauté du Cuir ® SAPHIR, heeft in 1925 in Parijs de gouden medaille ontvangen voor de kwaliteit van haar producten, en biedt u een compleet en ongeëvenaard."— Transcript van de presentatie:

1

2 Saphir Beauté du Cuir ® SAPHIR, heeft in 1925 in Parijs de gouden medaille ontvangen voor de kwaliteit van haar producten, en biedt u een compleet en ongeëvenaard assortiment. Dit gamma werd verkregen dankzij voortdurend onderzoek en met een unieke en nauwe samenwerking met leerlooiers en grote schoenfabrikanten. Onze grondstoffen zijn nooit geselecteerd op prijs, maar op efficiëntie. Voor dit doel gebruiken we natuurlijke grondstoffen: terpentijn, bijenwas, carnaubawas, nertsolie, lanoline, runderolie en plantaardige was

3 Saphir Creme Surfine Voor het poetsen van uw schoenen. Deze schoencrème is op basis van bijenwas (32%) en zal het leer voeden, waterafstotend maken en de kleur herstellen. Crème Surfine is er in 74 kleuren!

4 Crème De Luxe Voor het poetsen van uw lederen schoenen en is ook geschikt voor gore-tex. Op basis van bijenwas en heeft 3 functies. Het voedt, herstelt de kleur en maakt waterafstotend.

5 Rénovatrice Bevat zeer veel kleurpigmenten. Voor het wegwerken van slijtage, krassen, brandplekken van sigaretten en om de kleur van alle glad leer te doen herleven Niet voor dagelijks onderhoud

6 Craisse HP Dubbin Ledervet gemaakt van dierlijke olie, zorgt voor een hoge bescherming en maakt water afstotend is geschikt voor alle wandel- , berg- en sportschoenen.

7 Pate De Luxe De Patè de Luxe Saphir is een zeer voedzame traditionele schoencreme op basis van bijenwas en carnaubawas (plantaardig was uit de bladeren van een Braziliaanse palmboom) en terpentijn (verkregen uit de destillatie van hars).

8 Créme Délicate Voor alle fijne leer soorten. Reinigt, voedt en verfraait. Extreem zachte formule die het uiterlijk en de afwerking van het leder niet verandert

9 Canadian Herstellende crème met bijenwas. Haalt de kleur op, maakt soepel en waterafstotend. Voor jassen, tassen en alle glad lederen kleding. Sterk geconcentreerd dus spaarzaam gebruiken. Is geschikt voor dikker leer en voor slecht onderhouden leer. Laten drogen en dan opwrijven

10 Sport Outdoor Ledervet voor het waterafstotend maken, het leer soepel te houden en de kleur op te halen van glad en geolied leer en geolied nubuck. Geschikt voor berg- , wandelschoenen , paardrij- laarzen, paardentuig en kleding.

11 Saphir Renovétine Maakt uw suede schoenen weer op kleur en tegelijkertijd waterafstotend. Bevat amandelolie om het leer te voeden en soepel te houden. Renovétine is er maar liefst in 18 kleuren.

12 Saphir Omnidaim Uniek product voor echte diepgaande reiniging van suède, nubuck, crêpe, textiel, stretch en "tex" wasgoed, verfrist de oorspronkelijke kleur.

13 Saphir Rénomat Om vlekken te verwijderen van-en in-diepte reinigen van de poriën van glad leer, en voor het verwijderen van resten van producten op basis van hars en silicone. Na behandeling poetsen met Saphir schoencrème die noch siliconen of hars bevat. Niet-agressieve formule.

14 Creme universelle Saphir creme universelle is een kleurloze creme in een flacon voor het onderhoud van gevoelige leersoorten zoals nappa en analine gelooid leder. Voed en beschermd het leder en geeft glans. Ideaal voor tweekleurige schoenen. Op basis van bijenwas: 28,9%

15 Creme cuirs gras Speciaal voor suede en nubuck de unieke formule van dit product is op basis van schone jojobaolie. Maakt het leer waterdicht maar ook zal het leer nadien zijdeachtig aanvoelen. Dus geschikt voor leer en gevet nubuck en geolied leer.

16 White Novelys Goed dekkend witsel, die bleekt, renoveert en verfraait.
Verkrijgbaar als spray of met applicator, de spray is geschikt voor fijne ledersoorten (schoenen, lederwaren). Spaarzaam gebruiken. Applicator voor meer rustieke leder (sneakers).


Download ppt "Saphir Beauté du Cuir ® SAPHIR, heeft in 1925 in Parijs de gouden medaille ontvangen voor de kwaliteit van haar producten, en biedt u een compleet en ongeëvenaard."

Verwante presentaties


Ads door Google