De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Overdracht Payers (v1.0).

Verwante presentaties


Presentatie over: "Overdracht Payers (v1.0)."— Transcript van de presentatie:

1 Overdracht Payers (v1.0)

2 Betalende instanties en personen
Deze bouwsteen bevat demografische en identificerende gegevens van de organisaties of individuen die zullen betalen voor de geleverde zorg, en de relaties van deze tot de patiënt. Deze organisaties of individuen kunnen zijn: instellingen of personen die financieel garant staan of verantwoordelijk zijn voor de patiënt (zoals ouders van minderjarigen), organisaties met directe financiële verantwoordelijkheid, combinaties van deze of de patiënt zelf. Bij de verzekeringen worden niet alleen de huidige verzekeringen vermeld, maar voor zover dat in verband met declaraties relevant is, ook de verzekeringshistorie. Overdracht Payers (sectie 01)

3 Overdracht Payers (sectie 01)
Doel Het overdragen van de gegevens van de betalende instanties en personen dient om betaling van de kosten van de geleverde zorg te vereenvoudigen en op voorhand inzicht te geven hoe deze kosten betaald gaan worden, zeker waar het gaat om niet verzekerde zorg. Overdracht Payers (sectie 01)

4 Voorbeeld verzekering
Overdracht Payers (sectie 01)

5 Voorbeeld betalende persoon
Overdracht Payers (sectie 01)

6 Overdracht Payers (sectie 01)
Toelichting Betalende instantie of persoon Verzekeraar Verzekerde nummer Verzekering Verzekeringssoort Ingangsdatum Einddatum Verzekeringsmaatschappij UZOVI nr Naam Adres- en contactgegevens (zie bouwsteen Actor) Betaler Bankgegevens Bank Bankcode Rekeningnummer Persoon of Instantie Naam Financieel corr. Adres Contactgegevens Relatie tot patiënt (zie bouwsteen SupportProvider) Legenda: Rubriek (bestaande uit meer informatie-elementen) Informatie-element binnen een rubriek Mogelijke waarde van een informatie-element (bij volledige opsomming) Vet gedrukte gegevens zijn verplicht Cursief gedrukte gegevens zijn conditioneel (indien relevant) verplicht Overdracht Payers (sectie 01)


Download ppt "Overdracht Payers (v1.0)."

Verwante presentaties


Ads door Google