De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bazarlessen Klas 2.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bazarlessen Klas 2."— Transcript van de presentatie:

1 Bazarlessen Klas 2

2 Inhoud Doel Onderdelen Werkwijze Benodigdheden Toetsing Regels
Huiswerk Afronding

3 Doel van de bazarlessen
Leesvaardigheid bevorderen Schrijfvaardigheid bevorderen Creatief bezig zijn met taal

4 Onderdelen van de bazarlessen
Dit schooljaar gaan we de volgende onderdelen behandelen: Elfje maken Film opdracht Geheimschrift Muziek en poëzie Online Nederlands oefenen Spreekwoorden Stripverhalen Verhaalopdracht

5 Hoe gaan we aan het werk? Achter de computer
In verschillende werkvormen: zelfstandig, tweetallen, klassikaal Via het blog Alle onderdelen voor de bazarlessen zijn op het blog te vinden. (Noteer het adres van het blog in je bazarschrift!) Werken in het schrift Beoordeling voor de bazarlessen en toetsmomenten (meer uitleg komt in een andere dia).

6 Wat heb je nodig tijdens de bazarlessen?
Je neemt elke les mee: Etui met benodigde spullen: schaar, lijm, kleurtjes, liniaal, pen en potlood (Muziek) oordopjes (Lijntjes) A4 schrift (voor de opdrachten)

7 CIJFER voor Bazar Beoordeling voor de bazarlessen: de beoordeling telt voor je houding, gedrag, motivatie en inzet tijdens de bazarlessen. Deze beoordeling komt iedere periode op je rapport te staan. Schriftcontrole, werk je netjes en maak je ook alle onderdelen goed? 2 toetsmomenten: voor de kerstvakantie en voor de repetitieweek. Haal je een goed? Dan krijg je een certificaat. Haal je een onvoldoende? Dan ga je de toets herkansen.

8 Regels voor de bazarlessen
Je neemt elke les je schrift, oordopjes en je etui met de benodigde spullen mee. Je neemt de lessen serieus. Je maakt de onderdelen goed. Je leert/oefent voor de toets. Je luistert goed naar je docent. Je doet elke les goed je best.

9 Het huiswerk Voor elk onderdeel krijg je aantal lessen de tijd. Hoeveel tijd je voor elk onderdeel krijgt, staat op het blog. De docent zal de tijd ook aangeven. Ben je tijdens de lessen niet klaar met het onderdeel? Dan maak je dat thuis af. De onderdelen worden gecontroleerd door de docent. Huiswerk? Dat hangt dus van jouw werkwijze af. Vergeet niet dat er op elk moment schriftcontrole plaats kan vinden. Maak daarom alle onderdelen op tijd af en werk serieus.

10 Afronding van de les Zijn er nog vragen? Is alles duidelijk?
Dan kunnen we nu beginnen met het eerste onderdeel. Ga direct naar het blog en heel veel succes!


Download ppt "Bazarlessen Klas 2."

Verwante presentaties


Ads door Google