De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Parijs 2014 Programma Spelregels Waar moet je aan denken ?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Parijs 2014 Programma Spelregels Waar moet je aan denken ?"— Transcript van de presentatie:

1 Parijs 2014 Programma Spelregels Waar moet je aan denken ?

2 Programma Maandag 24-03 Vertrek Aachen Hbf : 7.23 u
Aankomst Paris Gare du Nord : u

3 Met de metro naar Hotel Ibis Budget Porte de Montmartre…
…en inchecken.

4 Dan trekken we de wandelschoenen aan en gaan op weg :
Eerst naar de Eiffeltoren, daar eten we ook ons lunchpakketje. Vervolgens via Champs de Mars, Invalides, Pont Alexandre, Petit Palais, Grand Palais naar de Champs Elysées en de Arc de Triomphe.

5 In de buurt van de Champs Elysées avondeten en dan terug naar de Seine voor een rondvaart bij verlicht Parijs. Dan zal de energie wel langzaam op zijn, en gaan we terug naar het hotel voor een gezonde nachtrust !

6 Dinsdag 25-3 Vandaag wordt een stevige wandeldag, dus we hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn… In de ochtend gaan we naar : Notre Dame Quartier Latin Jardin du Luxembourg Panthéon Na de lunch in Quartier Latin gaan we naar Montmartre waar we ook weer gaan wandelen.

7 Woensdag 26-3 Ochtendprogramma : Versailles

8 Middagprogramma : shoppen in Galeries Lafayette & Printemps.

9 Avondprogramma : Louvre
Hier eten we ook een hapje.

10 Donderdag 27-3 Ochtend : bezoek aan Musée du Quai Branly

11 Middag : wandeling langs de Grands Boulevards waar we de volgende dingen zullen tegenkomen :

12 Vrijdag 28-3 ‘s Ochtends gaan we via Bastille en Place des Vosges lopen naar het Centre Pompidou waar we een rondleiding hebben. ‘s Middags gaan we de bagage oppikken in het hotel, en begeven we ons weer naar het Gare du Nord.

13 Terugreis : Vertrek uit Parijs : Aankomst Aachen Hbf :

14 We willen enkele spelregels duidelijk toelichten:
Spelregels “no sadness”: We willen enkele spelregels duidelijk toelichten: Drugs en alcohol-(ge)(mis)bruik zijn niet toegestaan tijdens de reis!!! Voor vertrek kan er een preventieve controle op drugs en alcohol plaatsvinden. Wanneer er drugs en/of alcohol worden aangetroffen gaat de deelnemer niet mee op reis. De school doet aangifte bij de politie. Er volgt geen restitutie van de reissom aan de ouders.

15 Wanneer een leerling gedurende de reis drugs bij zich heeft of gebruikt, ligt de verantwoordelijkheid voor de gevolgen bij de ouders (justitie in het buitenland, kosten, vervoer retour en dergelijke). Bij ongeoorloofd alcoholgebruik beslist de reisleiding over de maatregel. De leerling wordt uitgesloten van het reisprogramma en/of gaat retour naar Heerlen (de kosten worden voldaan door de ouders), de leerling werkt de resterende dagen op school. In alle overige situaties beslist de reisleiding. Iedere deelnemer aan de reis heeft een verantwoordelijkheid naar zichzelf, alle reisgenoten en de reisleiding!!!!!

16 Waar moet je aan denken ? Handbagage (rugzakje) Lunchpakket voor de eerste dag 1 Kleine koffer of rugzak Regenkleding / zonnebescherming Wandelschoenen !!! Zonnebril Goed humeur Eventuele medicatie Per groepje een fototoestel & GSM Zakgeld voor lunch & drankjes Tasje voor om je nek waarin je geld kan Schoolpasje Geldig reisdocument Uiterlijk maandag 17 maart : kopie ID inleveren bij mevr. vd Werf

17 Om je op deze reis voor te bereiden zouden wij je willen adviseren om zeker 2 films tevoren te bekijken : Le Fabuleux destin d’Amélie Poulain Intouchables

18 Heeft u nog vragen of opmerkingen ?


Download ppt "Parijs 2014 Programma Spelregels Waar moet je aan denken ?"

Verwante presentaties


Ads door Google