De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Ruimtelijke Ordening voor Beginners - Les 8: Bedrijfsoppervlakte volgens de Bussumse Staat van Horeca Speciaal ontwikkeld door G. Boekhoff voor leden van.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Ruimtelijke Ordening voor Beginners - Les 8: Bedrijfsoppervlakte volgens de Bussumse Staat van Horeca Speciaal ontwikkeld door G. Boekhoff voor leden van."— Transcript van de presentatie:

1 Ruimtelijke Ordening voor Beginners - Les 8: Bedrijfsoppervlakte volgens de Bussumse Staat van Horeca Speciaal ontwikkeld door G. Boekhoff voor leden van de Commissie Ruimte van de Bussumse gemeenteraad November 2012

2 Waarom geef ik deze cursus? Ze snappen het toch niet

3 Bussumse horeca categorie indeling Categorie I Categorie II Categorie III: bedrijven genoemd onder I en II met een bedrijfsoppervlak van meer dan 250 m²……….. Categorie IV …… Maar Gerard, is Heidezicht dan wel categorie I?

4 Daar heb ik wat voor bedacht!

5 Nieuw bestemmingsplan Heidezicht De Staat van Horeca wordt buiten beschouwing gelaten… Pagina 19. Toelichting Bestemmingsplan

6 Dat betekent Dat de begrenzing (250m2) zoals bedoeld in de Staat van Horeca hier nu niet meer geldt

7 Logisch toch? Niks mis mee Gerard

8 Vraag Is dit dan de eerste “categorie I “ lunchroom in Bussum met een bedrijfsoppervlakte van 540 m2?

9 Antwoord Ja, we zeggen gewoon dat het categorie I is, alleen leggen we dat niet zo vast in het bestemmingsplan

10 Uitleg Want horeca van 540m2 is volgens de Bussumse Staat van Horeca categorie III En daar krijgen we gedonder van

11 En zo valt Heidezicht buiten de Bussumse Staat van Horeca

12 Logisch toch? Zo doen wij dat!

13 Ha ha ha, zie je wel Dat hebben we toch weer netjes gedaan

14 Groeten uit Bussum


Download ppt "Ruimtelijke Ordening voor Beginners - Les 8: Bedrijfsoppervlakte volgens de Bussumse Staat van Horeca Speciaal ontwikkeld door G. Boekhoff voor leden van."

Verwante presentaties


Ads door Google