De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Jong MKB Working Dinners® Continuïteit en Groei. Introductie •Jong MKB Working Dinners is een nieuw landelijk initiatief dat wordt ontwikkeld, met het.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Jong MKB Working Dinners® Continuïteit en Groei. Introductie •Jong MKB Working Dinners is een nieuw landelijk initiatief dat wordt ontwikkeld, met het."— Transcript van de presentatie:

1 Jong MKB Working Dinners® Continuïteit en Groei

2 Introductie •Jong MKB Working Dinners is een nieuw landelijk initiatief dat wordt ontwikkeld, met het doel de Jong MKB-ondernemer direct toepasbare specialistische kennis aan te reiken op een compacte efficiënte wijze én deze kennis direct op de eigen onderneming toe te passen

3 De starter voorbij •Stel: Je bent Jong MKB-ondernemer en je houdt je bezig met de vraag hoe continuïteit en groei voor de onderneming te realiseren. Dan heb je de opstartfase al achter je gelaten. Je bent toe aan visieontwikkeling en -verbreding op verschillende terreinen, zoals organisatie, personeel, financiën, informatievoorziening. Het is wenselijk - onder deskundige begeleiding- hierover van gedachten te wisselen met deskundigen en ‘lotgenoten’.

4 Met Meesters in gesprek We hebben goed nieuws! Met enthousiasme presenteert het bestuur van Jong MKB Nederland in samenwerking met SAP, ING Bank, Ernst & Young en anderen de eerste editie van Jong MKB Working Dinners “Continuïteit en Groei” In hetvoorjaar van 2005 gaan de Working Dinners in een serie van, in eerste instantie, vier (of zes) maandelijkse bijeenkomsten van start. Tijdens een prettige, informele sfeer word je bijgepraat door verschillende specialisten die hun sporen op hun vakgebied hebben verdiend. De onderwerpen worden niet alleen theoretisch besproken, er is ook ruimschoots de gelegenheid om met de specialisten en collega-ondernemers de onderwerpen op de eigen onderneming te projecteren en toepasbaar te maken. Dit kan via een van de workshops, maar ook tijdens het buffet.

5 Ben jij toe aan een Working Dinner? •De formule is erop gebaseerd dat binnen de groep een sfeer van openheid en meedenken heerst. Zoiets moet groeien. Dat lukt alleen wanneer de deelnemers in zekere zin met elkaar vergelijkbaar zijn én dat zij alle bijeenkomsten bijwonen. Wanneer je enkele jaren geleden, zeg 2 tot 7 jaar, een onderneming bent gestart of hebt overgenomen en je hebt enkele medewerkers in dienst, dan behoor je tot de doelgroep. Zeker als je kennis wilt verbreden en hierover graag met collega-ondernemers van gedachten wilt wisselen. Ben je bovendien bereid goede, maar ook slechte, ervaringen met anderen te delen, dan ben je meer dan welkom.

6 De onderwerpen •O – P – A – F – I – T – H: –Organisatie –Personeel –Administratie –Financiën –Informatievoorziening –Technische infrastructuur –Huisvesting En andere JongMKB en niet-JongMKB- ondernemers

7 Per avond één of meer SPECIALISTEN •Kans voor grote en ook kleinere ondernemingen hun visie, kennis en vakmanschap te profileren voor een brede groep groeiende MKB-ondernemingen

8 Afsluiten met een Businessplan •Ambitie in lijn met realiteit •Getoetst door “De Meesters” •“Go” van investeerder(s)

9 Opzet per bijeenkomst •17:00 Inleiding - deel 1 18:00 Buffet 19:00 Inleiding - deel 2 20:00 Workshop 21.00 Reflectie inleiders 21.20 Evaluatie en afsluiting 21:30 Netwerkborrel

10 Locaties •Regus Zen Building Newtonlaan 115 3584 BH UTRECHT T (030) 210 79 68 En andere Regus-vestigingen

11 Investering deelnemers •De investering voor de hele serie van vier bijeenkomsten bedraagt € 250,- voor Jong MKB leden en € 750 voor niet-Jong MKB leden. De bedragen zijn all-in exclusief BTW.

12 Grijp je kans en Doe mee! •Wij nodigen je van harte uit deel te nemen aan deze Jong MKB Working Dinners. Vul het formulier op de website in. Je kunt dit formulier gebruiken om je aan te melden, maar ook wanneer je persoonlijk benaderd wilt worden voor een extra toelichting. Namens het bestuur van Jong MKB, graag tot ziens bij Jong MKB Working Dinners!


Download ppt "Jong MKB Working Dinners® Continuïteit en Groei. Introductie •Jong MKB Working Dinners is een nieuw landelijk initiatief dat wordt ontwikkeld, met het."

Verwante presentaties


Ads door Google