De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Opdracht 2 bij EX16/20: Ondersteuningsplan vaststellen en onderbouwen

Verwante presentaties


Presentatie over: "Opdracht 2 bij EX16/20: Ondersteuningsplan vaststellen en onderbouwen"— Transcript van de presentatie:

1 Opdracht 2 bij EX16/20: Ondersteuningsplan vaststellen en onderbouwen
Dinsdag 16 oktober 2018

2 Neem actief deel aan het MDO
Waarin jouw ondersteuningsplan wordt besproken. Vorm groepjes van studenten in de rol van verzorgende/arts/begeleider etc. 1 docent is beoordelaar (gedragsobservatie) -> heeft betrekking op het op- of bijgestelde ondersteuningsplan zelf en hoe je dit onderbouwt.

3 In het mdo Stel je samen met de eindverantwoordelijke het plan vast. Je onderbouwt je keuzes m.b.t. de wensen en de behoeften van de cliënt. Ook onderbouw je de gestelde doelen en interventies/activiteiten in relatie tot de gezondheidssituaties van de cliënt. Wanneer het MDO klaar is, rondt de beoordelende docent de beoordeling af. En wordt de beoordeling bekend gemaakt en besproken.

4 beoordelingscriteria
Start met een inleiding over jouw casus Bespreek de wensen en behoeften van de cliënt Welke doelen zijn/worden er vastgelegd? Kies de in te zetten activiteiten in het MDO, bespreek deze met je collega’s Stel het ondersteuningsplan vast Vraag de mening van de cliënt of diens naast betrokkene, indien aanwezig Vraag de mening van collega’s over de bijdrage aan het ondersteuningsplan. Onderbouw in het MDO hoe je tot de behoefte aan zorg en begeleiding bent gekomen. Gebruikt hiervoor de rode loper. Ronde het MDO netjes af

5 Planning MDO Dinsdag 30 oktober 9.30-12.30 uur
Vrijdag 2 november uur Dinsdag 6 november uur Groep Jacolien Groep Mea Groep Dirk


Download ppt "Opdracht 2 bij EX16/20: Ondersteuningsplan vaststellen en onderbouwen"

Verwante presentaties


Ads door Google