De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom..

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom.."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom.

2 Leer Workspace 365 kennen.

3 With an adaptive workspace
Boost Simplify Adapt We boost people Sinds 2010 helpt Workspace 365 mensen vooruit door werk te vereenvoudigen met een adaptive workspace. We brengen de focus terug op wat belangrijk is: jij en jouw werk. We helpen je om niet alleen op de manier te werken die je nodig hebt, maar ook op de manier die het beste bij jou past. Boost People Workspace 365 draagt bij aan een productiever en gelukkiger werkleven, door je te ontdoen van IT-barrières en door je uren aan tijd te besparen, doordat je je niet meer bezig hoeft te houden met lastige processen. Wij doen dit samen met Managed Service Providers van over de hele wereld. Met deze partners bouwen we een collaboratieve relatie op en we helpen hem om de meeste waarde te halen uit hun huidige en toekomstige producten. Simplify work We realiseren een beter werkleven door werk voor iedereen te vereenvoudigen. We zorgen ervoor dat al jouw bedrijfsprocessen, applicaties en informatie makkelijk te gebruiken en in gebruik zijn. Ongeacht de technologieën die je al gebruikt of wilt gaan gebruiken, we vereenvoudigen ze allemaal en brengen ze samen in één simpele digitale werkplek. Wij doen dit met een adaptive workspace. By simplifying work With an adaptive workspace Ontdek ons verhaal

4 Ontdek de adaptive workspace
Een webgebaseerde, adaptive workspace die werk vereenvoudigd – inclusief al jouw huidige en toekomstige oplossingen – en een gepersonaliseerde werkervaring biedt Ontdek de adaptive workspace Wat is Workspace 365? Workspace 365 is een webgebaseerde, adaptive digitale werkplek, die zich automatisch aanpast op basis van iemands rol, locatie, apparaat en browser en biedt iedereen een gepersonaliseerde ervaring. Zo kun je er zeker van zijn dat al jouw relevante applicaties, informatie, communicatie en documenten beschikbaar zijn op de juiste manier en op het juiste moment. Gebruik de werkplek als startpunt of als aanvulling op jouw huidige werkplek. Schep orde in de chaos en breng wat belangrijk is naar het individu met Workspace 365.

5 Direct inzicht in informatie Veilige toegang Hoge beveiliging
Alles in één werkplek Eén login voor elke app Alle documenten samen Direct inzicht in informatie Veilige toegang Hoge beveiliging  Volledig adaptief Een korte introductie van Workspace 365: Met de online werkplek zie je het laatste nieuws, recente documenten, belangrijke statistieken en jouw favoriete web- en Windows applicaties. Je kunt gemakkelijk jouw documenten openen uit Office 365, OneDrive for Business en de fileserver. Dit stelt je in staat om productief te werken vanaf elk apparaat. Je hebt alleen een browser nodig om veilig jouw online werkplek te bereiken. Laten we inzoomen op elk onderdeel. Wat is het belangrijkste deel voor jouw bedrijf? Alles in één werkplek: Combineer cloud, hosted en on-premises services in één online werkplek. Al jouw applicaties, documenten, mail, nieuws en statistieken in één overzicht. 2. Eén login voor elke app: Je kunt snel al jouw applicaties bereiken vanuit één startpunt. Hosted desktop apps en web apps* zijn bereikbaar na één inlog. 3. Alle documenten gecombineerd: Breng documenten uit de fileserver en Office 365 samen in één documentenapp. Met de Workspace 365 documentenapp vereenvoudigen we de fileserver, SharePoint en OneDrive, waardoor mensen met moderne functionaliteiten kunnen werken in een herkenbare weergave. Dit vermindert supportvragen en stelt mensen in staat om gemakkelijker te werken met de online of lokale Office apps. 4. Direct inzicht in informatie: Creëer een intranet met inzicht in jouw , agenda, documenten, extern en intern nieuws, statistieken, applicaties en meer. 5. Veilige toegang en hoge beveiliging: Beveilig jouw web en Windows applicaties, intranet, (on-premises) Exchange, en documenten met Multi-Factor Authenticatie. 6. Compleet adaptief: Past zich aan op basis van iemands rol, locatie, device en browser en biedt een compleet aangepaste en gepersonaliseerde ervaring.

6 Breng alles samen in één werkplek In
App- en gebruikersbeheer Web-, lokale and hosted applicaties Documentmanagement oplossingen (Live) informatie Communicatie app Bedrijfsprocessen Workspace 365 brengt al jouw huidige en toekomstige technologieën samen, zodat je alles wat je nodig hebt om te werken op één plek hebt.

7 Snel en gemakkelijk toegang met één login
Bespaar tijd door in één keer in te loggen bij al jouw applicaties Beveiliging voor jouw werknemers met één veilig wachtwoord voor al jouw applicaties Single Sign-On naar apps die niet beschikbaar zijn in de Azure Marketplace Als integrator kunnen we je de beste en meest complete SSO ervaring bieden Bereik al jouw web en hosted applicaties met één enkele login. Single Sign-On maakt het mogelijk om zowel web- als Windowsapplicaties te bereiken met slechts één klik, zonder voor elke applicatie apart in te hoeven loggen.

8 Extra beveiliging met MFA
Voeg een extra stap toe aan jouw inlog om het veiliger te maken Beveilig informatie door MFA in te stellen voor specifieke applicaties Verifieer met een token, app of mobiele beveiligingscode Maak de toegang tot de gehele werkplek of specifieke applicaties nog veiliger met Multi-Factor Authenticatie. Deze extra beveiligingsstap, toegevoegd aan jouw inlog, vraagt je om jezelf te verifiëren door middel van een token, app of mobiele beveiligingscode die je per SMS ontvangt, wanneer je inlogt.

9 Vereenvoudig documentmanagement
Deel en stuur gemakkelijk bestanden Stel permissies in voor mappen en bestanden Stel een voorkeur in voor Lokale en Online editors Combineer OneDrive, SharePoint en de fileserver Verplaats en kopieer gemakkelijk bestanden tussen oplossingen Houd wijzigingen bij met Versiegeschiedenis Werk tegelijk in bestanden Automatisch opslaan en synchroniseren Breng al jouw documenten samen in één online werkplek. Zo kun je zowel on- als offline vanaf elk apparaat werken, alleen of samen met jouw collega’s.

10 Alle documentmanagement systemen in één simpele weergave
De documentenapp combineert en brengt structuur naar Office 365, de fileserver, OneDrive en SharePoint. Dit stelt jou in staat om te werken met al jouw documentoplossingen in één simple, gebruiksvriendelijke Documentenapp.

11 Breng Remote Apps naar elk apparaat
Bereik gemakkelijk jouw Remote Desktop (applicaties) vanuit jouw digitale werkplek Bereik Remote Applicaties op jouw gewenste manier Geen client nodig met Clientless RDP Open remote apps met slechts één klik met Single Sign-On Veel bedrijven willen de overstap maken naar Office 365, maar hebben nog steeds te maken met legacy (Windows) applicaties. Breng ze samen in één adaptive workspace, zodat je gemakkelijk al jouw lokale, web- en Windowsapplicaties kunt bereiken. Dit geldt ook voor jouw Citrix applicaties en remote desktops. Je kunt er ook voor kiezen om Clientless RDP te gebruiken, waarmee je individuele remote applicaties kunt openen, zonder een client te hoeven installeren.

12 EN MEER Relevante live informatie Statistieken Agenda’s E-mail
Recente documenten Intern nieuws/intranet To-Do’s Business Apps Favoriete nieuws Video playlists Social media EN MEER Toon informatie uit applicaties direct in Workspace 365. Al jouw ongelezen s, afspraken, recent bewerkte documenten, social feeds, nieuws, statistieken vanuit elke applicatie en meer in één oogopslag.

13 Communiceer op jouw manier
Breng social feeds, chat, contacten en aankondigingen samen Eén centrale locatie voor al jouw communicatie en nieuws Breng het intranet naar jouw digitale werkplek door de sociale functionaliteiten die je wilt gebruiken binnen jouw organisatie te integreren. Gebruik Yammer voor organisatie-brede of teamcommunicatie, crowdsourcing van kennis en ideeën, prestaties en belangrijk nieuws te delen, polls te houden onder collega’s en vragen te stellen. Navigeer gemakkelijk naar jouw Teams mappen, documenten en informatie met de Teams live tile. Zend belangrijke aankondigingen naar collega’s met de Announcements, die je kunt inplannen en die op het scherm van collega’s verschijnen wanneer ze inloggen. Jouw contacten en al hun informatie zijn gemakkelijk bereikbaar via de Contacten zijbalk, welke je ook kunt gebruiken om direct contact met ze op te nemen via de telefoon of . Yammer Teams Aankondigingen Contacten

14 Eindeloze integraties met webcontent
Wat als je elke informatie die je wilt zou kunnen integreren in jouw werkplek? Met iFrames heb je eindeloze integratiemogelijkheden. Creëer jouw eigen gepersonaliseerde live tiles, met bijvoorbeeld social media platformen, video of muziek playlisten, Google Maps en veel meer. Met deze functionaliteit kun je jouw werkplek volledig eigen maken.

15 Automatische adaptatie en personalisatie
App store Conditional Access Creëer een nieuwe werkplek in slechts een paar minuten. Wij vereenvoudigen ook werk voor mensen die de werkplek beheren. We stellen je in staat om een rol- en voorwaarden-gebaseerde werkplek te maken, die al jouw huidige en toekomstige technologieën combineert. Met de App Store creëer, (de)activeer en bewerk je gemakkelijk applicaties en de instellingen ervan. Dit is bijvoorbeeld ook waar je Conditional Access instelt. Met Conditional Access kun je voorwaarden instellen voor de toegang tot applicaties. Je kunt toegang beheren op basis van locatie, apparaat, browser, besturingssysteem en meer.

16 Vereenvoudig elk proces met Business Apps
Verbind documenten, s en Business Apps met elkaar Naast het beschikbaar maken van applicaties binnen Workspace 365, kun je ze complimenteren met Business Apps. Er zijn Business Apps beschikbaar voor elk bedrijfsproces, zoals projecten, klanten, offertes, facturen, contracten, tijdregistratie, vakantiedagen, activiteiten, werkkleding aanvragen, tickets, kilometerregistratie en veel meer. Je kun gemakkelijk documenten uit Office 365, and verscheidene bedrijfsprocessen aan elkaar koppelen. Business Apps op maat Hebben jouw projecten bepaalde specificities? Of heb je specifieke activiteiten? Laat het ons weten, zodat we de perfecte Business App op maat voor je kunnen maken. Integreer & vereenvoudig jouw software Door met andere softwarepakketten binnen jouw organisatie te verbinden, zorg je dat iedereen gemakkelijk zijn of haar informatie kan vinden en invoeren vanaf elk apparaat.

17 Voorgestelde retailprijzen
Dit zijn de voorgestelde retailprijzen. Voor meer informatie, bekijk

18 Krijg jouw eigen adaptive workspace
Krijg Workspace 365 via onze Workspace 365 partners of via Workspace 365. Neem contact met ons op om te bespreken wat voor jou de beste manier is Via onze partners Via Workspace 365

19 De volgende stappen Test onze gratis demo omgeving
Vraag prijsinformatie aan De volgende stap. Contact ons voor hulp of informatie

20 Dank je wel.


Download ppt "Welkom.."

Verwante presentaties


Ads door Google