De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom in de Sint Jacobskerk

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom in de Sint Jacobskerk"— Transcript van de presentatie:

1 Welkom in de Sint Jacobskerk
Wij wensen u een gezegende kerkdienst

2 Achtste zondag van de zomer
Sint Jacobskerk Achtste zondag van de zomer

3 Sint Jacobskerk Voorganger: Prof. Dr. C.J.G. Vonk Ouderling: Dhr. Martin Dekker Organist: Dhr. Jos Vogel Lector: Dhr. Frans Boogaard 1e collecte: Diaconie 2e collecte: Kerk

4 Sint Jacobskerk Volgende week
Voorganger: Ds. W. Alserda 1e collecte: Diaconie 2e collecte: Jeugdwerk

5 Vakantiesluiting kerkkantoor
Sint Jacobskerk Vakantiesluiting kerkkantoor Op vrijdag 16 en 23 augustus is het kerkkantoor wegens vakantie gesloten. Vanaf vrijdag 30 augustus kunt u tussen en uur weer terecht voor alle kerkelijke zaken.

6 Voorbeden en bloemengroet
Op de tafel achter in de kerk ligt het voorbedeboek. Op de kaarten kunt u een groet schrijven aan degene die na de kerkdienst de bloemengroet ontvangt.

7 Sint Jacobskerk Kerk TV
Ook vandaag vinden er weer opnames plaats van de kerkdienst in deze kerk. Voor de opnames zijn 2 camera's geplaatst: 1 camera op de pilaar rechts voor 1 camera onder het orgel

8 Sint Jacobskerk Oud papier In verband met de vakantie wordt er in augustus geen oud papier ingezameld. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september staat de papiercontainer weer op het AH XL terrein.

9 Sint Jacobskerk Orgelconcerten
In de maanden juli en augustus worden weer de middagpauze orgelconcerten gegeven. Elke vrijdag is de kerk open vanaf uur. Organisten: 16 aug: Steven Knieriem (Goes) 23 aug: Bob van der Linden (Utrecht) 30 aug: Andreas Meisner (Altenberg)

10 Sint Jacobskerk Evenementen
Datum/Tijd Evenement 15/09/2019 (zo) – 18.00 Cappella Amsterdam o.l.v. Krista Audere  Sint Jacobskerk, Vlissingen 22/09/2019 (zo) – 14.00 “The Dutch All Stars Jazzband” met Machteld Cambridge  Sint Jacobskerk, Vlissingen

11 De Herberg . . een plek waar de pelgrim, de levensreiziger, binnenstapt om op verhaal te komen

12 Tot en met 01 september exposeert Jenny van der Haar - Flikweert
Tentoonstelling Tot en met 01 september exposeert Jenny van der Haar - Flikweert “Tekenen en schilderen boeien mij al mijn leven lang. Ik houd ervan om de onderwerpen te abstraheren, te vergroten of te vervormen om een bepaalde sfeer te creëren, als de essentie maar behouden blijft.”

13 Activiteiten Deze maand, augustus, zullen er minder activiteiten zijn in De Herberg. De vaste activiteiten zoals: warmtebreien (20 augustus) en de ouderensoos (12 en 26 augustus) gaan wel gewoon door. En natuurlijk ook open voor het drinken van een kopje koffie of thee.

14 iPad In De Herberg ligt sinds kort een iPad op de stamtafel. Elke bezoeker/vrijwilliger kan hier gebruik van maken om bijvoorbeeld info op te zoeken enz. Er ligt een handleiding bij voor de gebruikers ervan.

15 Cursus Theologische Verdieping
Op donderdag 05 september start in Goes weer een nieuwe Cursus Theologisch Verdieping (CTV). Op donderdag 22 augustus is er in de Vredeskerk te Goes een informatieavond. Aanvang uur. U kunt zich nog altijd aanmelden voor deze cursus. Voor meer informatie zie: of het meinummer van Kerk in-Druk.


Download ppt "Welkom in de Sint Jacobskerk"

Verwante presentaties


Ads door Google