De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Bid voor open deuren: Om: onthulling van Gods mysterie (1); moed en wijsheid voor jezelf (2). 1 Vers 2: blijf bidden. Dat is een kwestie van waakzaam en.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Bid voor open deuren: Om: onthulling van Gods mysterie (1); moed en wijsheid voor jezelf (2). 1 Vers 2: blijf bidden. Dat is een kwestie van waakzaam en."— Transcript van de presentatie:

1 Bid voor open deuren: Om: onthulling van Gods mysterie (1); moed en wijsheid voor jezelf (2).
1 Vers 2: blijf bidden. Dat is een kwestie van waakzaam en van dankbaar zijn. Vers 3: en bid voor mij… Om open deuren voor het evangelie. Open deuren zodat Gods geheimenis onthuld wordt.

2 Bid voor open deuren: Om: onthulling van Gods mysterie (1); moed en wijsheid voor jezelf (2).
2 Gedraag u wijs tegenover buitenstaanders… Wie is ‘buiten’, wat is ‘binnen’? Zit dat ‘buiten’ ook niet in je eigen hart? Wijs omgaan met je medemensen = beseffen dat die ander ook een eeuwige bestemming heeft.

3 Bid voor open deuren: Om: onthulling van Gods mysterie (1); moed en wijsheid voor jezelf (2).
2 Benut elke gelegenheid… Straatprediker in Kampala, Oeganda, roepend tijdens de spits (luistert er iemand?)

4 Bid voor open deuren: Om: onthulling van Gods mysterie (1); moed en wijsheid voor jezelf (2).
2 Vers 6 (oude vert.): spreek aangenaam, niet zouteloos… Aangenaam, letterlijk: ‘genadig’ Goed gezouten: smaakvol, smaakt naar meer… Ben je ‘in Christus’, dan werkt dat door in al je contacten.


Download ppt "Bid voor open deuren: Om: onthulling van Gods mysterie (1); moed en wijsheid voor jezelf (2). 1 Vers 2: blijf bidden. Dat is een kwestie van waakzaam en."

Verwante presentaties


Ads door Google