De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Definitie Empowerment: “Bekrachtigd worden om te leven en iets te kunnen doen met liefde, bovennatuurlijke genade, bovennatuurlijke wijsheid en bovennatuurlijke.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Definitie Empowerment: “Bekrachtigd worden om te leven en iets te kunnen doen met liefde, bovennatuurlijke genade, bovennatuurlijke wijsheid en bovennatuurlijke."— Transcript van de presentatie:

1 Definitie Empowerment: “Bekrachtigd worden om te leven en iets te kunnen doen met liefde, bovennatuurlijke genade, bovennatuurlijke wijsheid en bovennatuurlijke autoriteit van God. Zondag 7 april. Goedemorgen! Wij heten u van harte welkom in deze dienst. Deze dienst zal in het teken staan van ‘Zending en Outreach.’ De aanbidding wordt geleid door Martijn. Maandag 8 t/m zaterdag 13 april Maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag 09.00 – uur Secretariaat Maandag 09.30 – uur Schoonmaak o.l.v. zr. Astrid Kempees 18.30 – uur Schoonmaak o.l.v. zr. Nel Bakker team Vrouwen Internationaal uur Gemeentebidstond Zondag 14 april 09.30 uur Bidstond (gebedsruimte in het Castello) 10.00 uur Samenkomst met ps. Michèl van Zuthem

2 Goede Vrijdagdienst Vrijdag 19 april Zendelingen Koen en Joeky Janusch
Onderhoud Deze week is er geen onderhoud Kinderweekend groep 6-7 en 8 Hoi allemaal, Voor alle kinderen die in groep 6-7 en 8 zitten, het kinderweekend komt er weer aan!! Gezellig samen chillen, sport & (nacht) spel, eten, Gods woord onderzoeken en nog veel meer. Heb je zin om mee te gaan, zet dan nu alvast de datum in je agenda. Het weekend is van vrijdagavond 10 mei tot zondagmiddag 12 mei. Verdere informatie en opgave formulieren volgen nog. Wij zien al uit naar je komst. JC-Click Op zaterdag 13 april gaan we weer evangeliseren. Zoals gewoonlijk starten we met een dienst in het Castello om 11:00uur. Na de dienst zal er een lunch zijn. En dan gaan we straat op! U bent van harte welkom!  Ontruimingsoefening Zondag 14 april na de dienst is er een korte ontruimingsoefening in de Banier. U wordt verzocht rustig te blijven en instructies op te volgen. Alvast bedankt voor uw medewerking. iDesk Vandaag is het de eerste zondag van de maand, dat betekent dat de iDesk open is. Heeft u een vraag of wilt u zich graag ergens voor opgeven, dan bent u van harte welke welkom! Wilt u deze week bemoedigen met een kaartje: Zr. Eleonore Wolters Ook dit jaar heeft ‘Hart voor Pasen’ een nieuwe DVD uitgebracht. Het Paasverhaal uitgebeeld met Lego. (€2,99 p.s.) Bekijk de tafel voor de winkel met nog veel meer boeken en artikelen rondom het thema PASEN! Goede Vrijdagdienst Vrijdag 19 april april Hans Foss 8 t/m 12 april Manuel en Natasja Egels 13 t/m 18 april Hans Foss Mededelingen voor de ‘Deze Week’ geeft u door via: adres secretariaat: | Secretariaat: Supervisor: | Giften kunt u overmaken naar: NL60SNSB t.n.v. Pinkstergemeente De Banier


Download ppt "Definitie Empowerment: “Bekrachtigd worden om te leven en iets te kunnen doen met liefde, bovennatuurlijke genade, bovennatuurlijke wijsheid en bovennatuurlijke."

Verwante presentaties


Ads door Google