De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op een lezing die D.V. gehouden zal worden op donderdag 28 maart in kerkgebouw ‘De Burcht’ Van Schothorststraat.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op een lezing die D.V. gehouden zal worden op donderdag 28 maart in kerkgebouw ‘De Burcht’ Van Schothorststraat."— Transcript van de presentatie:

1 Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op een lezing die D.V. gehouden zal worden op donderdag 28 maart in kerkgebouw ‘De Burcht’ Van Schothorststraat 24 te Barneveld. Aanvang uur. Spreker is ds. R. Th. Pos, over ‘Van secularisatie terug naar de Bron’. Ons leven met God staat onder druk. Hierbij speelt zichtbare en onzichtbare secularisatie een grote rol. Deze neemt sluipend het zicht op God weg. We moeten terug naar God, Hij die de Bron is van alles. U bent van harte uitgenodigd om deze lezing bij te wonen. Er is tijd voor ontmoeting en gesprek, na de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen. Ook zal er een collecte worden gehouden om de kosten te bestrijden. Zie voor meer informatie .

2


Download ppt "Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op een lezing die D.V. gehouden zal worden op donderdag 28 maart in kerkgebouw ‘De Burcht’ Van Schothorststraat."

Verwante presentaties


Ads door Google