De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Welkom!.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Welkom!."— Transcript van de presentatie:

1 Welkom!

2 Even voorstellen…. Judith Iedema Wat willen jullie weten?  Wie zijn jullie?

3 Voorstellen in getallen
Schrijf 3 getallen/cijfers op, die iets zeggen over jezelf Denk bijvoorbeeld aan getallen die iets met je persoon, je hobby of je werk te maken hebben Maak van de getallen van de buurman/vrouw een som met de grootst mogelijk uitkomst maar het moet eindigen op een oneven cijfer (-,+,x,/)

4 Rekenen op jullie opleiding
Waarom is rekenen voor jullie belangrijk?

5 Het vak rekenen… Jaar 1 2 periodes rekenen, 2 toetsen rekenen Periode 1: Getallen + verhoudingen (einde periode toets) Periode 2: Meten en Meetkunde + Verbanden (einde periode toets)

6 Planning Uitleg opbouw van het jaar Toetsing (REK/NED  5/6 regeling) TOA-toets  Wat is het en waarom doen we dit. Bekijken weekplanning

7 Rekenblokken Heeft iedereen de licentie besteld? Problemen?
Bekijken rekenblokken

8 Regels en afspraken Geen telefoon tijdens de les, ook niet als rekenmachine Er wordt niet gegeten/gedronken in de klas (muv flesje water) In de les altijd laptop, schrift en rekenmachine mee. Geen leermiddel, geen les Huiswerk maken is verplicht. We houden dit online bij. Huiswerk van de periode niet af, betekent geen deelname aan de toets. (1,0)

9 Wat vinden jullie van het vak rekenen?
Schrijf op het briefje je: Naam Het cijfer dat jij geeft als je aan het vak rekenen denkt + je motivatie hiervoor Het cijfer dat jij denkt gemiddeld te staan aan het eind van dit jaar Hang dit op het whiteboard.

10 Tafels ‘Studenten die de tafels onder de knie hebben, zijn betere rekenaars. De tafels zijn de basis van het rekenen.’

11 Oefenen Werkblad over wat je deze periode allemaal kunt verwachten.
Opgave 1: hoofdrekenen (geen rekenmachine!!) Uitleg overige opdrachten Licentie activeren met degene die dit hebben


Download ppt "Welkom!."

Verwante presentaties


Ads door Google