De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Hij schreeuwt niet, verheft zijn stem niet, roept niet luidkeels in het openbaar; het geknakte riet breekt hij niet af, de kwijnende vlam zal hij niet.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Hij schreeuwt niet, verheft zijn stem niet, roept niet luidkeels in het openbaar; het geknakte riet breekt hij niet af, de kwijnende vlam zal hij niet."— Transcript van de presentatie:

1 Hij schreeuwt niet, verheft zijn stem niet, roept niet luidkeels in het openbaar; het geknakte riet breekt hij niet af, de kwijnende vlam zal hij niet doven (Jesaja 42, 2/3)

2 De leider verleid: 1. De zwakte van Simson; 2. de kracht van zijn Heer.
Trouwen met een meisje uit een volk van onbesnedenen: ‘Vermenging’ Maar God heeft toch alle mensen lief? Ja, maar zijn eigen volk en kinderen het meest! Simson zet door. Wat doen zijn ouders?

3 De leider verleid: 1. De zwakte van Simson; 2. de kracht van zijn Heer.
En toch wil God zelf dit huwelijk! Het mysterie van God Simson en de leeuw: geen toeval, Gods plan!

4 De leider verleid: 1. De zwakte van Simson; 2. de kracht van zijn Heer.
God bereikt wat hij wil: oorlog met de Filistijnen! God maakt het kwade goed Gods genade: juist voor zondaren… die bereid zijn vanuit Gods liefde te leven


Download ppt "Hij schreeuwt niet, verheft zijn stem niet, roept niet luidkeels in het openbaar; het geknakte riet breekt hij niet af, de kwijnende vlam zal hij niet."

Verwante presentaties


Ads door Google