De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op lezingen die D.V. gehouden zullen worden op zaterdag 10 november in kerkgebouw ‘De Burcht’ Van Schothorstlaan.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op lezingen die D.V. gehouden zullen worden op zaterdag 10 november in kerkgebouw ‘De Burcht’ Van Schothorstlaan."— Transcript van de presentatie:

1 Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op lezingen die D.V. gehouden zullen worden op zaterdag 10 november in kerkgebouw ‘De Burcht’ Van Schothorstlaan 24 te Barneveld. Aanvang uur. Sprekers zijn: dr. J.W. Veltkamp, over ‘De prediking als bediening van de verzoening’ en ds. J.R. Visser, over ‘Geestelijke leiding in de prediking’. Deze lezingen worden ’s ochtends gehouden, ’s middags is er een plenaire bespreking en er kunnen vragen gesteld worden. Ook is er tijd voor ontmoeting en onderling gesprek Er kan gekozen worden voor deelname aan het ochtendprogramma (tot circa uur) of voor deelname aan de hele dag (tot circa uur). U bent van harte uitgenodigd om deze lezingen bij te wonen. Zie voor meer informatie .

2


Download ppt "Samen Gereformeerd Graag attenderen wij u op lezingen die D.V. gehouden zullen worden op zaterdag 10 november in kerkgebouw ‘De Burcht’ Van Schothorstlaan."

Verwante presentaties


Ads door Google