De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Samen Gereformeerd Dr. B. (Bart) van Egmond, predikant GKv Capelle- Noord, spreekt D.V. op 26 september a.s. over de betekenis van onze geloofsbelijdenissen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Samen Gereformeerd Dr. B. (Bart) van Egmond, predikant GKv Capelle- Noord, spreekt D.V. op 26 september a.s. over de betekenis van onze geloofsbelijdenissen."— Transcript van de presentatie:

1 Samen Gereformeerd Dr. B. (Bart) van Egmond, predikant GKv Capelle- Noord, spreekt D.V. op 26 september a.s. over de betekenis van onze geloofsbelijdenissen. Hij gaat o.a. in op de relatie tussen belijdenisgeschriften en persoonlijk geloof, op het belang om belijdenissen hoog te houden en op het nut van die belijdenissen. Er is tijd voor ontmoeting en gesprek en na de lezing kunnen er vragen gesteld worden. De Lichtkring, Laan naar Emiclaer 1, Amersfoort, u. Meer info:


Download ppt "Samen Gereformeerd Dr. B. (Bart) van Egmond, predikant GKv Capelle- Noord, spreekt D.V. op 26 september a.s. over de betekenis van onze geloofsbelijdenissen."

Verwante presentaties


Ads door Google