De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

7b kawama uit Purmerend Weidevenne

Verwante presentaties


Presentatie over: "7b kawama uit Purmerend Weidevenne"— Transcript van de presentatie:

1 7b kawama uit Purmerend Weidevenne
Fardem Packaging School uitje van Jort,Timo,Vince,Julie,Nienke,Lisa,Katie,Marizia en Nika 7b kawama uit Purmerend Weidevenne

2 inhoud Interview met medewerker Plastic zakken
Informatie die we hebben gekregen Transport The end

3 de plastic zakken De plastic zakken worden gemaakt van speciale korrels. Die korrels worden gemaakt van olie en die olie komt van een tankstation. De plastic zakken worden duurder als de olie van het tankstation ook duurder word.

4 informatie die we hebben gekregen
De informatie die we hebben gekregen: Fardem bestaat al 132 jaar ze hebben 2 machines bij gekregen waardoor het drukken veel sneller gaat door maar een paar kleur korrels erin te doen krijg je al een gekleurde zak ze hebben 5 verschillende groepen een ochtenddienst een middagdienst en een avonddienst. de groepen draaien de hele tijd door

5 het interview met medewerker
We hebben een medewerker geïnterviewt hij werkte daar al ongeveer 15 jaar. Hij is hoofd van 1 van de groepen

6 transport Fardem Transporteert naar allerlei landen zoals: Groot- Brittanië, Zwitserland, Zweden, Polen,Oostenrijk, Noorwegen,Finland,België,Duitsland, maar ook naar vee boerderijen. Door heel Nederland en door heel Europa!

7 The End Wij vonden het hartstikke leuk om bij het bedrijf langs te komen. Als je zelf ook een kijkje wilt nemen, ga dan naar het bedrijf. Bedankt van Vince, Nienke, Julie, Nika, Lisa, Katie, Marizia, Jort & Timo :)


Download ppt "7b kawama uit Purmerend Weidevenne"

Verwante presentaties


Ads door Google