De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Waarom gezond vergaderen?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Waarom gezond vergaderen?"— Transcript van de presentatie:

1

2 Waarom gezond vergaderen?
Vraag vanuit bedrijven en organisaties Meer dan een stukje fruit en even rechtstaan in de pauze! Veel ongezonde vergaderingen Gezonde medewerkers? Die zijn productiever en langer met goesting aan de slag Structurele verankering

3 7 thema’s Drink water Zorg voor verse lucht Snoep gezond
Onderbreek lang stilzitten Voel je goed in je vel Werk efficiënt Beweeg

4 Gezonde vergaderbox

5 De Gezonde vergaderbox bevat…
1 tafelstaander triptiek 2 tafelstaanders 5 checklists 50 bladwijzers 60 stickertjes Kostprijs: gratis zolang de voorraad strekt.

6 Materialen Doos met wikkel: 7 tips om gezond te vergaderen. Kan als tafelstaander gebruikt worden op de vergadertafel. Tafelstaanders: focus op 3 tips: zorg voor verse lucht, snoep gezond en onderbreek lang stilzitten. Tafelstaander triptiek: 7 tips om gezond te vergaderen.

7 Materialen Checklist: een hulpmiddel met praktische tips voor degene die de vergadering organiseert of voorzit, en voor degene die de vergadering klaarzet. Bladwijzers: voor elke deelnemer aan de vergadering, concrete tips voor een gezondere levensstijl en vergadercultuur. Stickertjes Gezond vergaderen

8 Extra materialen Aanvullende, praktische tips & tricks per thema
Prioriteitentest Bekendmakings handtekening Persartikel Alle materialen zijn te vinden op Ook de materialen van de box zijn hier gratis te downloaden.

9 Bedankt voor uw aandacht!
Vragen?


Download ppt "Waarom gezond vergaderen?"

Verwante presentaties


Ads door Google