De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Meningsvormend deel Hoe sluit de huidige landelijke raad (en de rol van het LR-lid) aan bij de veranderingen in de verenigingsdemocratie?

Verwante presentaties


Presentatie over: "Meningsvormend deel Hoe sluit de huidige landelijke raad (en de rol van het LR-lid) aan bij de veranderingen in de verenigingsdemocratie?"— Transcript van de presentatie:

1 Meningsvormend deel Hoe sluit de huidige landelijke raad (en de rol van het LR-lid) aan bij de veranderingen in de verenigingsdemocratie?

2 Opening

3 Wat gaan we doen? Laat je inspireren! 2025  Waarom willen we (wel of niet) veranderen? Interactive sessie (Mentimeter) IBC-waaier

4 Laat je inspireren

5 Waarom willen we (wel of niet) veranderen?
Mentimeter: online enquête-tool Ga naar menti.com Room …….

6

7 Regio’s “Tegen welke uitdagingen rondom verenigingsdemocratie loop jij binnen jouw regio aan?” Bestuur Activiteiten Samenwerken Vrijwilliger Schrijft 2 concrete uitdagingen op de gekleurde vellen.

8 Sneeuwballengevecht

9

10 In groepen overleggen over aandachtspunten
Hoe sluit de huidige landelijke raad (en de rol van het ideale LR-lid) aan bij de veranderingen in de verenigingsdemocratie? In groepen overleggen over aandachtspunten Ga in groepjes aan tafel zitten 1 persoon is de tafel-host Bedenk eerst voor jezelf (post-its) Deel dit met elkaar

11 IBC-waaier

12 10 tafels met diverse teksten uit de waaier Wat is goed?
IBC-waaier 10 tafels met diverse teksten uit de waaier Wat is goed? Wat kan beter? Wat mag toegevoegd worden? Wat mag er uit?

13 Afsluiting


Download ppt "Meningsvormend deel Hoe sluit de huidige landelijke raad (en de rol van het LR-lid) aan bij de veranderingen in de verenigingsdemocratie?"

Verwante presentaties


Ads door Google