De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Werkweek VMBO-TL 3 5 t/m 8 juni Belgische Ardennen.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Werkweek VMBO-TL 3 5 t/m 8 juni Belgische Ardennen."— Transcript van de presentatie:

1 Werkweek VMBO-TL 3 5 t/m 8 juni Belgische Ardennen

2 ….Dat is al een “survival” op zich…
…Op pad met 104 leerlingen 2 lokaties 2 bussen 8 begeleiders 4 dagen… ….Dat is al een “survival” op zich…

3 Locatie Adventure Hill:
De begeleiders: Locatie Adventure Hill: Klas T3A en T3C Mevr. Sasbrink Mr. Griepsma Mevr. Premselaar Mr. Sachs Locatie L’Espinette: Klas T3B en T3D Mr. Akyol Mr. Stroomer Mevr. Tip Mr. Appelman

4 PBN ….al meer dan dertig jaar evenementen begeleiding
Van studieprogramma’s tot business- en managementtrainingen en schoolkampen. Activiteiten waarbij je je grenzen verlegt en waarbij je vaak in teamverband actief bezig bent. Veiligheid is daarbij altijd de main focus. Enthousiaste en gemotiveerde instructeurs ALO, SM&O of CIOS Verder is PBN aangesloten bij de VeBON en TÜV gekeurd. Eigen instructeursopleiding en een EHBO-cursus bij het Medical First Aid opleidingscentrum.

5 “Adventure Hill” in Barveaux “L’ Espinette Adventure” in NY
De 2 lokaties “Adventure Hill” in Barveaux & “L’ Espinette Adventure” in NY

6 Adventure Hill: De groepsaccommodatie in de buurt van Durbuy, België.
Adventure Hill bestaat uit 12 slaapstudio’s met eigen douche en toilet. Samen hebben de studio’s plaats voor 72 personen. Er is een taverne en een bar, een DJ- en loungehoek en een groot terras met kampvuurplaats. De naam zeg het al, de locatie bezit een rots. Hier kan je klimmen, abseilen en tokkelen. In de buurt stroomt de Ourthe: een wildwaterbaan van nature.

7 Het PBN-team dat meegaat tijdens onze outdoor onderwijs programma’s bestaat uit een hoofdinstructeur, de contact persoon voor het kamp, en een instructeurs team. Samen verzorgen we maaltijden en de nodige entertainment in de avond. Vanzelfsprekend begeleiden we ook de activiteiten. Elke groepje studenten heeft een eigen begeleider. ’s Avonds reflecteren deze begeleiders samen met docenten de dag en kijken ze vooruit op de rest van het programma.

8 Het PBN-team slaapt in het groepshuis
Het PBN-team slaapt in het groepshuis. Daar kan de leerlingen altijd terecht als hij/zij iets wilt vragen of in geval van nood. Ook in de avond is er een programma, deze bestaat met name uit uitdagende teambuildings-activiteiten. Daarnaast genoeg tijd om ook te kunnen “chillen” om het kampvuur!

9 l’Espinette’ 44 bungalows en een groot groepshuis is prachtig gelegen aan de rand van de Ardense bossen, midden in de Ourthevallei. De bungalowtjes zijn functioneel ingericht en hebben een maximale capaciteit van 6 personen. Het groepshuis is een groepsaccommodatie voor 36 personen ‘Espinette Adventure’ die gelegen is in het vakantiepark. In het groepshuis kunnen bijna alle leerlingen worden gehuisvest. Deze accommodatie beschikt over een professionele keuken, een groot terras en eetkamer (tot 80 personen). Op slechts 10 km van het park ligt de andere locatie waar de 2 andere klassen verblijven…Adventure Hill.

10

11

12 Wat gaan we allemaal doen?!

13 Activiteiten Tijdens het Adventure-kamp gaan we o/a klimmen, tokkelen, abseilen, boogschieten en mountainbiken in de Belgische Ardennen. Sporten die niet alleen leuk zijn om te doen, maar leerlingen ook hun grenzen laten opzoeken.

14

15

16

17 Aandacht voor: Alcohol & Energie drank
 Wij adviseren de volgende kleding, materialen. Slaapzak, kussensloop,  Toiletspullen Handdoeken Sportieve, soepel zittende kleding waarin makkelijk bewogen kan worden Voldoende extra kleding, kleding die vies mag worden en die tegen een stootje kan Sportieve schoenen of bergschoenen Regenkleding Extra schoenen; totaal 2 paar is geen overbodige luxe Paspoort of identiteitskaart Zaklamp + batterijen Eventueel noodzakelijke medicijnen Geld voor onderweg (max 20 euro) geen winkels in de buurt! Liever geen dure spullen zoals sieraden Aandacht voor: Alcohol & Energie drank

18 Bijzonderheden Graag doorgeven aan de mentor
Medicatie, eventueel koel of in beheer houden Dieet / vegetariër… Allergieën (hooikoorts),noten … … Slaapwandelen!

19


Download ppt "Werkweek VMBO-TL 3 5 t/m 8 juni Belgische Ardennen."

Verwante presentaties


Ads door Google