De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

De presentatie wordt gedownload. Even geduld aub

Neurlogische aandoeningen, klinische onderzoek.

Verwante presentaties


Presentatie over: "Neurlogische aandoeningen, klinische onderzoek."— Transcript van de presentatie:

1 Neurlogische aandoeningen, klinische onderzoek.
Willy De Weerdt Neurlogische aandoeningen, klinische onderzoek.

2 Willy De Weerdt is een hoogleraar en verbonden aan de faculiteit Beweging- en Revalidatiewetenschappen van de K.U.Leuven. Verdere info werd niet gevonden.

3 Hij heeft 1 boek geschreven: neurologische aandoening
Er zijn meerdere artikels geschreven: On-road driving impairments in Huntington disease. Neurology, Long-term prediction of functional outcome after stroke using single items of the Barthel Index at discharge from rehabilitation centre. Disability and Rehabilitation,…

4 Het boek werd op 2005 uitgebracht, dit is niet recent.

5 Het boek is geschreven voor sociaal werkers en therapeuten
Het is makkelijk leesbaar Het is logisch geschreven Veel tussentitels Veel afbeeldingen Moeilijke woorden worden uitgelegd.

6 Moeilijke woorden Anamnese: Een anamnese is wat een patiënt met betrekking tot de voorgeschiedenis en relevante omstandigheden van zijn ziekte of aandoening aan een zorgverlener kan vertellen. Fatische stoornissen: stoornissen met betrekking tot de spraak.

7 Instellingen Omtrent het project en dit boek heb ik het PCM in Menen bezocht Psychiatrisch centrum in menen De afdeling die ik bezocht had Korsakov patiënten

8 Het boek heeft mij veel geleerd over de omgang met mensen met een NAH
Het boek heeft mij veel geleerd over de omgang met mensen met een NAH. Het is simpel geschreven en een 1e jaar kan makkelijk gebruik van maken. Sommige woorden moeten wel worden opgezocht maar dit is maar een kleine taak in een veel groter geheel.

9


Download ppt "Neurlogische aandoeningen, klinische onderzoek."

Verwante presentaties


Ads door Google